fbpx

Gyerek sisak körkép – Milyen fejvédőt vegyünk a gyereknek?

A sisak körképünk első részében egy olyan kategória következik, ami nagyban meghatározhatja sisakviselési szokásainkat, ez nem más, mint a gyermek fejvédők. Szerencsére a forgalmazók viszonylag sok modellt bocsátottak rendelkezésünkre, ezért a mindenki számára elérhető árútól a csúcskategóriáig sokféle fejvédőt tudunk bemutatni.

Fontos, hogy már a kezdetektől ösztönözzük gyermekünket a biztonsági felszerelések viselésére. Ha korán megszokja a bukósisak használatát, akkor később sem kell meggyőzni annak fontosságáról. Viszont a gyermekek számára rendkívül fontos az első benyomás, ha kellemetlen lesz, akkor sokáig “dolgozhatunk” azon, hogy másodszor is hajlandó legyen felvenni, ezért mindenképpen olyan fejvédőt érdemes neki választani, ami kényelmes, nem nyomja a fejét és megfelelően szellőzik. A külső sem sokadlagos szempont, ha lehet, őt is vigyük el a fejvédő kiválasztásához, nagyon sokféle színösszeállítású sisak kapható már. Lássuk a választékot, amit a hazai forgalmazóktól kaptunk!

LAZER Pnut KinetiCore gyerek sisak

A LAZER legkisebbeknek szánt fejvédője a Pnut KinetiCore, amit a belga sisakgyártó a tőle megszokott maximalista módon tervezett meg. A megnövelt védelem érdekében a Pnutba is beépítették a KinetiCore technológiát, melynek köszönhetően nagyobb biztonságban tudhatjuk a gyermekeink fejét.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

 

ABUS Youn-I 2.0 kerékpáros sisak fiataloknak

Az ABUS iskolás korú fiataloknak tervezett modellje a Youn-I 2.0, ami mindent tud, amit egy ennek a korosztály készült sisaknak tudnia kell, megnövelt védelem, kényelmes kialakítás, praktikus funkciók és rendkívül széles színválaszték jellemzi ezt a modellt.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

 

woom KIDS gyerek sisak

A woom minden termékére jellemző, hogy maximálisan a gyerekek igényeinek megfelelően tervezték őket, ez természetesen nincs másképpen a woom KIDS gyerek sisaknál sem, aminél minden részletre gondosan ügyeltek a tervezők, ilyen például a gyerekek fejéhez tervezett ergonómia, a megnövelt védelem, a mágneses csat, a csavarodásmentes pántrendszer és a színskála.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

 

Uvex Oyo gyerek sisak

Ha egy kisgyereket meg akarunk győzni arról, hogy miért viseljen fejvédőt biciklin vagy a gyerekülésben akkor az Uvex Oyo lesz az egyik legjobb társ ebben. A védelmen felül az Uvex ezt a fejvédőt ellátta mindenféle olyan tulajdonsággal, amitől egy kisgyerek beleszerethet, ilyen például a macis szivacsozás belül vagy a nagyon szép színválaszték, sőt még rezgéselnyelő betét is jár hozzá gyerekülés használathoz.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

 

Lynx “SAM a TŰZOLTÓ” gyerek sisak

Kedvező árú bringás gyerek fejvédő a Lynxtől, amit a dizájnjának köszönhetően biztosan sok gyerek fog szeretni. Megnövelt védelem jellemzi és akár első sisaknak vagy gyerekülésbe is jó választás lehet.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

 

LAZER Nutz KinetiCore gyerek sisak

A Nutz KinetiCore a prémium fejvédőiről híres belga gyártó gyermekeknek szánt modellje. A LAZER hű maradt a nevéhez és hiába “csak” egy gyermekeknek szánt fejvédő, nem adta alább a minőséget ennél a sisaknál sem, ezt a típust is telepakolta mindenféle extra technológiával, köztük a tavaly bemutatott KinetiCore technológiával.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

 

Abus YouDrop gyerek sisak

MTB fejvédő gyerekeknek, ez az ABUS YouDrop! A felnőtt modellek vonalain elindulva az ABUS gyerekek számára is elérhetővé tette az extrémebb felhasználású sisakokat, melyek a piacon hiánypótló termékek, hiszen kevés gyártó biztosít komolyabb fejvédőket gyerekek számára, pedig az utánpótlás a példaképeiket követve egyre fiatalabb korban kezdi az extrém bringázást.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

 

MET Crackerjack gyerek sisak

A MET legnépszerűbb ifjúsági fejvédője montis gyökerekkel rendelkezik, így remek választás azok számára, akik igényes gyerek MTB sisakot keresnek. Viszont a Crackerjack nem csak terepen állja meg a helyét, hanem akár városban, iskolába járásra is használható, hátul a tekerőgombba integrált lámpának köszönhetően a forgalom többi részvevője könnyebben észreveheti a fejvédő viselőjét.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

 

ABUS YouDrop FF gyerek sisak

Az ABUS sisak kínálatának egy különleges darabja a YouDrop FF, ami egy lecsatolható állvédős fullface fejvédő azon gyerekek számára, akik szeretnek extrémebben bringázni, görkorizni, rollerezni vagy csupán szeretnének olyan sisakot hordani, mint kedvenc bringásuk.

A teljes bemutatót ITT olvashatod.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo