fbpx

575 thermo felső

Tavasszal, ősszel vagy enyhe téli időben, amikor már túl meleg a téli kabát, jut szerephez az 575 thermo felső, mely hűvös időjárásban nyújt optimális védelmet felsőtestünknek.

Mostanában az átmeneti évszakokon kívül télen is egyre többször van enyhe időjárás, amikor a kifejezetten télre fejlesztett kabátokban már melegünk van, de a nyári rövid mezekben még megfagyunk. Ilyen időjárásra tervezik a thermo mezeket, melyek különböző ruhadarabokkal kombinálva elég széles hőmérséklet-tartományban nyújtanak optimális viseletet.

Az 575 thermo felsője meleg, jó hőtartó képességű anyagból készült, melyet magában 10-12 fok körül ajánlott hordani, de téli aláöltözettel és szélálló mellénnyel kiegészítve akár 7-8 fokig is viselhetjük. A szabása kicsit lazább, ezért gond nélkül alá tudunk öltözni. Mivel nem rendelkezik semmilyen szél- vagy vízálló membránnal a thermo mez, ezért száraz időben érdemes használni.

Kifejezetten kerékpározáshoz tervezték, ezért a hátulja hosszított (a nyári modellekhez képest is), hogy bringázás közben is kellően védje a derekunkat. Elöl teljes hosszban fut a cipzár, mellyel könnyen fel-, illetve levehető a felső. A gallérnál cipzárvédőt is találunk, mely megvédi nyakunkat, állunkat a becsípődéstől.

Hátul a három hagyományos zseb mellé a középsőre egy cipzárosat is terveztek, melybe a legfontosabb tárgyainkat pakolhatjuk. Ennek a zsebnek a szegélyére egy fényvisszaverő csíkot is elhelyeztek, mely a láthatóságunkat javítja sötétben. A derékrészen pedig egy szilikoncsík fut végig, ami megakadályozza, hogy a thermo felső kerékpározás közben felcsússzon.

Többféle színkombinációban elérhető, sőt, mint minden ruhadarab, csapatok számára egyedi dizájnnal is megrendelhető.

Jellemzők:
-Hűvös időre tervezett kerékpáros felső
-Thermo anyag
-Jó hőtartóképesség
-Bolyhos, puha belső
-Hátul hosszított szabás, hidegben is védi a derekat
-Végig cipzáros kivitel
-Cipzárvédő a nyaknál
-3 hagyományos zseb hátul, +1 cipzáros az értékeknek
-Szilikonrátét a derékpasszén a felcsúszás ellen
-Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóságért
-Sokféle színben (csapatok számára egyedi dizájnnal is)

Ajánlott fogyasztói ár: 21 990 Ft
További információkért keresd az 575 honlapját.
Vagy menj be az 575 Shop-ba!

A tesztet itt olvashatod róla.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo