fbpx

575 Shop – Nézz körül, próbáld fel, vedd meg a neked legjobban tetsző ruhákat!

A különleges megjelenésű sportruházatairól híres magyar gyártó ruháit nem csak az interneten vásárolhatjuk meg, hanem az 575 Shopban felpróbálhatjuk és megvehetjük a legkülönfélébb dizájnú mezeket, nadrágokat és egyéb kiegészítőket.

Budapesten a Balzac utca 21. szám alatt várja a kerékpárosokat, futókat, triatlonistákat az 575 Shop, ahol a hazai gyártó termékeiből széles kínálatot találunk. Élőben megnézhetjük az elegánstól az egészen extravagáns dizájnú mezekig, nadrágokig, különböző kiegészítőkig mindent, megfoghatjuk felpróbálhatjuk és akár meg is vehetjük ezeket a ruhadarabokat. Tehát ha megtetszik egy ruha a webshopban akkor nem feltétlenül kell az ott található információk alapján döntenünk, hanem a virtuális világon kívül is megnézhetjük, ami valljuk be, egy ruhadarabnál nem utolsó szempont.

A Shopba belépve azonnal feltűnik mindenkinek a sok nem mindennapi megjelenésű ruhadarab, színek kavalkádja vagy éppen az egyszerű, de stílusos dizájnú mezek, nadrágok, pólók, kiegészítők bűvölik el a boltba “betévedő” sportolót.

Az 575 Shopban teljes méretsort tartanak a kerékpáros ruhákból, ami nagy segítség azoknak a csapatoknak, akik saját dizájnnal szeretnének ruházatot gyártatni, így ők fel tudják próbálni, hogy kinek, melyik ruhadarabból mekkora méretre van szüksége. De ugyanez igaz azokra a bringásokra is, akik egy olyan mezt néztek ki maguknak, amiből éppen nincs a nekik szükséges méret a boltban, ők is tudnak próbálni a méretsorból, hogy megtalálják a nekik megfelelő méretet.

Az 575 ruházatán felül más, a sporttal kapcsolatos termékekkel is találkozhatunk a boltban, pl ha táplálékkiegészítőre van szükségünk azt is megvehetjük az üzletben, a High5 minőségi termékei is ott vannak az 575 Shop polcain. A világszerte közkedvelt napszemüveg márka, az Oakley szemüvegei is megtalálhatók a boltban, akár az új ruhánkhoz legjobban illő napszemüveget is kiválaszthatjuk. A kompressziós ruházati piac egyik jelentős képviselőjének, a Compressportnak a termékei is elérhetőek a Shopban, ezért sem kell más üzletet felkeresnünk.

A kínálatot megtalálod online az 575 Webshopban, élőben pedig az 575 Shopban Budapesten a Balzac utca 21. szám alatt.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo