fbpx

575 fej- és nyakvédelem – Téli sapka és csősál

A kiegészítők, mint például a sapka és a sál, elengedhetetlen részei a téli kerékpározásnak, hiszen nincs az a bringás, akinek öt fok alatt nem fázik a feje és a nyaka. Az 575 kínálatában is találunk ilyen ruhadarabokat, ráadásul nem is akármilyen kinézetűeket, melyeket most bemutatunk nektek.

 

575 téli sapka

Fázik a fejed a sisak alatt, de nem fér alá a meleg utcai téli sapkád? Vagy ha aláfér akkor is átfúj a menetszél a kötött szerkezetén? Gyakori problémák, ilyen esetekben (meg egyébként is) érdemes speciálisan sportoláshoz tervezett téli sapkát venned, mint pl az 575 sokféle dizájnnal kapható modelljét.

Az 575 téli sapka alapanyaga Thermal Control® technológiával készült, ami egy meleg, jó hőtartó tulajdonsággal rendelkező anyag, melynek köszönhetően hideg téli időben sem fog fázni a fejünk ebben a sapkában. A fázósabbak akár már 8-10 foktól is viselhetik, a legkeményebbeknek pedig a kemény mínuszokban is ideális viselet lesz.

A homlok és a fülek körül futó panel dupla anyagból készült, ezzel extra védelmet nyújtva a hidegre kifejezetten érzékeny testrészeinknek (egy homloküreg gyulladást senkinek sem kívánok…). A kerékpározáson kívül több sporthoz is alkalmas, melyeket télen kültérben végzünk, pl jó választás futáshoz, korcsolyázáshoz vagy akár síeléshez is.

Többféle színkombinációban elérhető, sőt, mint minden ruhadarab, csapatok számára egyedi dizájnnal is megrendelhető.

Jellemzők:
-Téli sportoláshoz fejlesztett sapka
-Thermal Control® technológiával készített alapanyag
-Megvédi a fejünket hideg időben
-Jó hőtartóképesség
-Dupla védelem a homloknál és a füleknél
-A kerékpározáson kívül többféle sporthoz (futás, korcsolya, síelés, túrázás) is alkalmas
-Sokféle színben (csapatok számára egyedi dizájnnal is)

Ajánlott fogyasztói ár: 5 990 Ft
További információkért keresd az 575 honlapját.
Vagy menj be az 575 Shop-ba!

 

575 csősál

A csősál az egyik legpraktikusabb, legtöbb funkciót ellátni tudó ruhadarab, amit sportoláshoz kitaláltak. Lehet sál, maszk, sapka, viselhetjük többféleképpen, megvédi a nyakunkat, az arcunkat, a fejünket a hidegtől, minden kerékpáros ruhatárában kell, hogy legyen pár ilyen ruhadarab.

Az 575 modellje az átlagnál kicsit vastagabb anyagból készült, így télen plusz védelmet ad a hidegnek kitett testrészeinknek. Ezenkívül megjelenésében egyedi, sokféle színkombinációban elérhető, mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőket, sőt, mint minden 575 ruhadarab, csapatok számára egyedi dizájnnal is megrendelhető.

Jellemzők:
-Többfunkciós csősál hideg időben történő sportoláshoz
-Megvédi a nyakunkat, arcunkat téli kerékpározás közben
-Sapkaként és maszkként is használhatjuk
-A kerékpározáson kívül többféle sporthoz (futás, korcsolya, síelés, túrázás) is alkalmas
-Sokféle színben (csapatok számára egyedi dizájnnal is)

Ajánlott fogyasztói ár: 3 990 Ft
További információkért keresd az 575 honlapját.
Vagy menj be az 575 Shop-ba!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo