fbpx

XI. KolorCross – Kazincbarcikán kezdődik a Cyclo-Cross Magyar Kupa

Október 24-én a XI. KolorCross egy év kényszerszünet után megújult pályával várja a kerékpárosokat Kazincbarcikán a Cyclo-Cross Magyar Kupa nyitányán.

A pandémia miatt januárban nem sikerült megrendezni a XI. KolorCrosst, – ami ebben az évben a Cyclo-Cross Országos Bajnokság lett volna – viszont szerencsére a helyzet azóta normalizálódott és így ebben a szezonban a cyclo-cross kedvelőinek már nem kell nélkülözniük a szakág egyik legnagyobb múlttal rendelkező hazai versenyét. A XI. KolorCrosst október 24-én rendezik Kazincbarcikán a Csónakázó-tónál, mellyel a 2021-2022 Cyclo-Cross Magyar Kupa sorozat első futama lesz.

Az előző évekhez képest a pálya változik, az eddigi híd melletti homokágy mellé bekerül egy újabb homokos szakasz egy régi homokbánya formájában, és egy rövid meredek emelkedővel is kiegészül a pálya a nyomvonala.

A versenyen a legkisebbektől az elit versenyzőkön át az idősebb bringásokig rajthoz állhat  mindenki (feltéve ha rendelkeznek versenyengedéllyel vagy szabadidős kártyával), de az igazolt kerékpárosokon kívül a hobbi bringások is kipróbálhatják mtb vagy cyclo-cross kerékpár nyergében a kerékpársport őszi-téli szakágát.

A versenykiírásért kattints ide.

A Cyclo-Cross Magyar Kupa versenyszabályzata itt található.

Nevezni itt tudtok.

 

2021-2022 Cyclo-cross versenynaptár (magyar)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo