fbpx

Vasárnap rendezik a II. Garmin Trail Zone Cyclo-Cross Magyar Kupafutamot

November 7-én ismét Iszkaszentgyörgyre látogat a Cyclo-Cross Magyar Kupa

November 7-én vasárnap a II. Garmin Trail Zone Cyclo-Cross Magyar Kupafutammal folytatódik a hazai cyclo-cross versenyszezon Iszkaszentgyörgyön. A januári versenyhez hasonlóan most is különleges helyszínen és gyönyörű környezetben, az Amadé–Bajzáth–Pappenheim-kastély parkjában és a mellette lévő erdőben rendezik meg a versenyt.

Az idei évben a pálya nyomvonala több helyen megváltozik, a rajtterület felkerül a kastély belső udvarára, így minden egy helyen lesz és autóval is be lehet majd hajtani a kastély területére. Az erdőben a pálya iránya a januárhoz képest megfordul és egy új ösvényt is a birtokukba vehetnek a versenyzők. A kastélyparkban a nyom sokban hasonlít majd az előző évire, de több technikás részt tesznek bele a szervezők, egy felfutás és egy lépcsősor fogják leszállásra kényszeríteni a versenyzőket. A legfrissebb információk szerinte a pálya jelenleg porzik, de remélhetőleg a hétközi nagyobb mennyiségű eső javít majd az állapotán.

A koronavírus járvány miatti korlátozások már nincsenek érvényben, így a szervezők nem csak versenyzőket, hanem nézőket is várnak a rendezvényre, a látványos verseny mellett ehetünk, ihatunk a büfében, de a kiállítók között is nézelődhetünk.

Nem csak igazolt versenyzők állhatnak rajthoz a Cyclo-Cross Magyar Kupa versenyein, hanem az U9-es korosztály és a hobbi kerékpárosok is belekóstolhatnak a kerékpársport őszi-téli szakágába.

A támogatók jóvoltából minden kategóriában a dobogósok díjcsomagot kapnak.

Nevezni csütörtök éjfélig lehet és fontos információ, hogy az utánpótlás korosztályok számára ingyenes.

A Cyclo-Cross Magyar Kupa versenyszabályzata itt található.

Nevezni itt tudtok.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo