fbpx

Valter Attila lesz a BalatonFondo díszvendége!

A május 1-i hosszú hétvégén, három napra Balatonfüredre érkezik Valter Attila, a világ legjobb országútis kerékpárcsapatának számító Jumbo-Visma versenyzője, regnáló magyar bajnok és a Giro d’Italia rózsaszín trikójának korábbi viselője. Valter a 2023-as BalatonFondo díszvendége lesz és az egész hétvégét az eseményen tölti, annak programjaiban is aktívan részt vesz. Bemutatásra kerül új csapatának meze, felszerelése és természetesen itt lesz vele a maglia rosa is!

A Balatonfondo elnevezésű kerékpáros maraton a Giro d’Italia magyarországi Nagy Rajtjának állít emléket. A résztvevők a 2022-es Olasz Körverseny második szakaszának útvonalából ismert részeken tekerhetnek a Balaton-felvidéken, mindezt hazánkban egyedülálló módon, teljes útlezárás mellett.

“Legyünk őszinték, ha nincs Valter, a Giro hazai Nagy Rajtja nem sikerült volna ilyen fantasztikusan 2022-ben. A magyar szurkolók nagy része miatt érkezett a versenyre, miatta követte az eseményeket. A BalatonFondo is a Giro-nak állít emléket, ebből nem maradhatott ki Attila sem, hiszen a legnagyobb érdemeket hazánkban Ő viseli az Olasz Körverseny kapcsán. Nagy büszkeség nekünk, hogy egy ilyen sikeres sportoló elfogadta meghívásunkat és együtt tölthetünk vele egy szezonindító hétvégét Balatonfüreden!” – mondta a nagy bejelentés kapcsán Szilasi László, versenyigazgató.

BalatonFondo kerékpáros maraton: lezárt utakon, a magyar Giro Nagy Rajt 1 éves évfordulójára

Attilával a hétvége során a következő időpontokban és aktivitásokon találkozhattok:

2023.04.30., vasárnap:

  • 14.00-15.00 között: dedikálás és fotózkodás a Skoda standján a balatonfüredi Annagora Aquapark Expo területen
  • 18.00-18.30: az INGYENES BalatonFondo gyerek verseny eredményhirdetésén a balatonfüredi Annagora Aquapark nagyszínpadon, ahol Attila adja át a díjakat, ezt követően pedig a gyerekek tehetnek fel neki kérdéseket

2023.05.01., hétfő:

  • 09.00: a 140 és 60 km-es országúti maratonok rajtjánál, ahol Attila indítja el mindkét mezőnyt
  • 15.00: a rendezvényt lezáró díjkiosztón és tombola sorsoláson a balatonfüredi Annagora Aquapark nagyszínpadon

További információ és nevezés a futamokra: www.balatonfondo.eu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo