fbpx

Nyerj nevezést a régió legnagyobb gravel versenyére, a Woerthersee Gravel Race-re!

Nemrég írtunk róla, hogy április 7-én a Wörthi-tónál, Ausztriában rendezik a legnagyobb gravel sorozat, a 2024-es TREK UCI Gravel World Series hazánkhoz legközelebbi versenyét és érdemes sietni a nevezéssel mert már majdnem betelt a nevezési limit. Azóta betelt a verseny, de van egy jó hírünk azoknak akik lemaradtak a nevezésről. A szervezők 3 ingyen nevezést sorsolnak ki azok között, akik játszanak velünk és válaszolnak pár kérdésünkre.

A JÁTÉKÉRT KATTINTS IDE

Nincs más dolgotok a játékhoz csak válaszolni a fenti linken szereplő 5 kérdésre, és bízni benne, hogy ti lesztek a nyertesek!

A nyereményjáték szabályzatát ide kattintva találjátok.

Április elején rendezik a régió legnagyobb gravel versenyét a Wörthi-tónál

A versenyről

A gravel kerékpározás népszerűsége világszerte növekszik, az UCI hivatalosan is felvette a szakágak közé (ahogy a Magyar Kerékpáros Szövetség is), beállt a sorozat mögé és már világbajnokságot is rendeznek belőle. A kiemelt sorozat, a TREK UCI Gravel World Series, melynek versenyeinek száma folyamatosan növekszik, jelenleg a Magyarországhoz legközelebbi futamot április 7-én Ausztriában, a Wörthi-tónál rendezik, ami Budapesttől is csak 500 km-re van, az ország nyugati felétől pedig tényleg csak pár órára található. Fontos kiemelni, hogy nem kell megijedni az UCI elnevezéstől, a Gravel World Series futamai mindenki számára nyitottak, bárki nevezhet rájuk, persze a szintidőt (ha van) és a korosztálynak megfelelő távot kell teljesíteni.

A Woerthersee Gravel Race-re nem csak a versenyzőket várják, hanem a hobbi, kevésbé jó kondícióval rendelkező bringásokat is, ezért a “Beat Gralf” 144/96 km-es (korosztálytól függő táv) UCI kvalifikációs versenyen kívül rendeznek egy “Catch Gralf” versenyt is 96/48 km-es távokkal, ahol kevésbé szigorú a limitidő, sőt még a szakággal ismerkedők számára lesz egy 48 km-es “Find Gralf” esemény, ahol akár ebike-kal is el lehet indulni.

További információkat a versenyről és a pályáról a korábbi cikkünkben találhattok: https://bikemag.hu/magazin/aprilis-elejen-rendezik-a-regio-legnagyobb-gravel-versenyet-a-worthi-tonal/

A verseny honlapja: https://www.woerthersee-gravel.com/en

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo