fbpx

Középmezőnyben zárták a kerékpáros versenyt fiataljaink Nanjingban

nanjingMa ért véget az Ifjúsági Olimpián a kerékpáros csapatverseny az országúti mezőny számmal, ami után végeredményt hirdettek a lányoknál és a fiúknál is.

Öt számban folyt a kerékpárosok küzdelme, MTB XCE, időfutam, BMX, MTB XCO és országúti mezőnyversenyben lehetett pontokat gyűjteni a két-két fős lány és fiú csapatoknak. Bár az utolsó napon nem jött össze a pontszerzés, de fiataljaink így is helyt álltak a játékokon, a középmezőnyben végezve.

A lányok 49 kilométeres futamában Megyaszai Lillának a 30 fős élbollyal (főmezőnnyel) sikerült megérkezni, a 18. helyen, a győztessel azonos idővel épphogy lemaradt a pontszerző helyről (16.), de dicséretes, hogy bírta a legjobbak tempóját az 59 fős mezőnyben. Tolnai Zsanett a 38. helyen érkezett, 5:31 perc hátránnyal. A lányok végül a csapatversenyben 32 nemzet közül a 16. helyen zártak.

A fiúk 69 kilométeres országúti számában Móricz Dániel az üldözőbollyal, 11 másodperc hátránnyal a 31. helyen zárt ugyancsak 59 indulóból, Erdélyi Attilát a 3. körben körhátránnyal kiszólították. A fiúk a csapatversenyben végül a 19. helyet szerezték meg 32 nemzet közül. Bringásainkra a váltóverseny vár még a nanjingi Ifjúsági Olimpián.

Összetett eredménylisták:

Lányok: cyc_team_F

Fiúk: cyc_team_M

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo