fbpx

Bringázz velünk Tenerifén újra napfényben!

2022. január 24-étől a Ridehard.hu edzőtáborba, illetve bringás nyaralásra invitál kiváló aparthotelben, félpanziós ellátással, alternatív kerékpáros útvonalakkal és vezetéssel.

Januárban és februárban egyetlen olyan hely van, ahol garantált a jó idő, és minden más szempontból is élmény egy kerékpáros edzőtábor, vagy egy bringás „nyaralás”: Tenerife. A Kanári szigetek kedvelt turistaövezetének mikroklímája napsütéssel és rövidnadrágos hőmérséklettel szolgál a legkeményebb téli hónapokban is. A közel 4000 méter magas Teide vulkán megállítja a fő légáramlatokkal érkező esőfelhőket is, így a délnyugati parton akkor is napfényes idő van, amikor esetleg a sziget túloldalán, vagy a szomszédos szigeteken barátságtalanabbak a körülmények. Ezért minimális az esélye, hogy beleszaladjunk rossz időbe, ebben különbözik a legtöbb más ismert helyszíntől.

Szállásunk a Coral Compostela Beach Golf Hotel lesz, mely aparthotel jellegéből adódóan háromcsillagos, de valójában négycsillagos szintet képvisel, az elhelyezés kétszemélyes apartmanokban lesz, félpanziós ellátással. A hotel „bike friendly” címkével büszkélkedik, azaz „kerékpárosbarát”, továbbá a triatlonosok számára fontos információ, hogy sétatávolságra található 50 méteres nyitott uszoda. Las Americas tengerpartja is néhány perces séta. A koronavírus miatti szabályozások miatt az uszoda használatának feltételeit külön személyesen elmondjuk.

Kerékpározni több irányba is biztonságosan elindulhatunk, a reptér felé van lehetőség egy kisebb területen síkon haladni, vagy nekivághatunk a hegyeknek, ahol viszonylag rövid távon belül is rengeteg szintet gyűjthetünk, mindezt kellemes hőmérsékleten, rövidnadrágban. A program ideje alatt közös bringázásokra van lehetőség vezetővel, akivel az egyéni preferenciák is egyeztethetők minden nap. Profik és amatőrök is megtalálhatják tehát a számításukat, sőt, azok is, akik egyszerűen nyaralni szeretnének a télben és közben bringáznának olyan csodaszép tájakon, mint a Teide-fennsík, Masca, vagy a Los Gigantes-Santiago del Teide útvonal. Mindezt tüköraszfalton.

Nézz meg egy táborunkról készült kisfilmet, melyben olyan korábbi vendégeink szólalnak meg, mint Valter Attila, Dina Marci, Parti Andris: https://youtu.be/Jn3BUh8G_KI

Jelentkezési határidő: kedvezményesen december 3-áig, következő körben december 13-áig.

További információk: a szállásra, utazásra, költségekre és a vírushelyzetre vonatkozóan a következő linkre kattintva érhetők el: https://ridehard.hu/events/bringazz-velunk-tenerifen-ujra-napfenyben

JELENTKEZÉS/Érdeklődés: E-mail: tamas@ridehard.hu, Telefon: +36 70 313 4535

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo