fbpx

A Lupa Beach-en zárul a hazai cyclo-cross szezon

Január 15-én rendezik a Lupa Beach Cyclo-cross Gálát, ahol ismét átélhetjük, hogy milyen lehet egy tengerparti pályán versenyezni. Az októberi versenyhez képest változik a pálya, ezúttal kevesebb lesz a homok.

Lupa Beach Cyclo-cross Gála

A 2021-2022-es cyclo-cross szezont a Lupa Beach foglalja keretbe, október 2-án a Cyclo-Cross Challenge első futamával itt kezdődött és január 15-én a Lupa Beach Cyclo-cross Gálával itt ér véget a hazai cyclo-cross versenyszezon. A helyszín különlegessége a tengerpartot imitáló homokos strand a Lupa-tó partján, ahol ha nem nézünk át a túl partra akkor könnyedén hihetjük azt, hogy valahol az Adria homokos partján vagyunk. Emellett a luxus strand kiváló kiszolgálólétesítményekkel rendelkezik, lesz fűtött helyiség, ahol át lehet öltözni és le lehet zuhanyozni a verseny után.

Cyclo-cross verseny szempontjából sem utolsó a helyszín, gyakorlatilag a part egy óriási homokakadály, csak a szervezők fantáziáján múlik, hogy mennyi homokot tesznek a pályába, akár egy nagyon nehéz pálya is összehozható. De nem kell megijedni, a versenyzők visszajelzései alapján az októberi pályán változtatni fognak, és a szezonnyitó versenyhez képest ezúttal kevesebb homok lesz, mellyel több időt tudnak a kerékpárosok a nyeregben tölteni.

Lupa Beach Cyclo-cross Gála pálya

Lupa Beach Cyclo-cross Gála pálya

Szezonzáró eseményként a verseny mellett a közösségi élmény is fontos szerepet kap a Lupa Beach Cyclo-cross Gálán, a kőkemény összecsapások helyett/mellett a jó hangulat és buli lesznek azok az okok amiért érdemes kilátogatni a szakág kedvelőinek erre a versenyre.

A versenykiírást és a nevezést ide kattintva találjátok.

Facebook esemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo