fbpx

A Kőbányai Bringapark Kupával zárul a Cyclo-Cross Challenge!

December 18-án, szombaton 15. alkalommal állhatnak rajthoz a cyclo-cross szakág kedvelői Kőbányán, a Sportligetben, a Kőbányai Bringapark Kupán, a Kometa Cyclo-Cross Challenge sorozat negyedik, egyben utolsó futamán.

Lassan elérkezünk az idei Cyclo-Cross Challenge végéhez, három sikeres futam után a Kőbányai Bringapark Kupával zárul a sorozat, ahol minden évben a cyclo-cross szezon egyik legnépszerűbb versenyét rendezik. Szinte tökéletes cyclo-cross helyszín a kőbányai Sportliget, ahol az elmúlt nyolc szezonban már tizennégy terepversenyt rendezett a Kőbányai Torna Club és a Vuelta Sportiroda.

Az idei évben a pálya nyomvonala több helyen változik, – az épülő velodrom és a megújuló bringapark miatt – a rajt bekerül a Sportliget területére és a bringaparkos szakasz teljesen kimarad. Ennek ellenére továbbra is izgalmas nyomvonalra számíthatnak a versenyzők és a kilátogatók, például az idei évben is benne a lesz pályában a látványos és technikás szánkódomb, ahol mindig rengeteg szurkoló gyűlik össze buzdítani a bringásokat és megnézni az eséseket.

Délelőtt 10:00 és 14:30 között folyamatosan zajlanak majd a futamok az amatőrökkel kezdve, majd életkor szerint az óvodásokkal kezdve egészen a Master kategóriákig. Ezután mind a futamok, mind a Cyclo-Cross Challenge sorozat összetett eredményhirdetése történik.

A versenykiírást ide kattintva találjátok.

Nevezni itt tudtok.

Cyclo-Cross Challenge honlap.

Cyclo-Cross Challenge versenyszabályzat.

 

Idén újítás, hogy a 16 év alatti, kőbányai lakcímkártyával rendelkező és/vagy kőbányai iskolában/óvodában tanuló diákok számára ingyenes a nevezés a helyszínen – érdemes kilátogatni és kipróbálni a cyclo-cross-t és buzdítani a versenyzőket.

 

2021-2022 Cyclo-cross versenynaptár (magyar)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo