fbpx

Zalakaros Kupa, MTB Olimpiai Cross Magyar Kupa

A Vuelta Sportiroda 2009. augusztus 16-án vasárnap rendezi meg a zalakarosi mountain bike magyar kupa futamot – a sokak által megkedvelt 2007. és a 2008. versenyekkel 90%-ban megegyező pályán.

Ami újdonság:

A célterület a tavalyitól 300 méterre, a zalakarosi kilátó mellett kerül kialakításra. Ez a módosítás – a jobb infrastruktúra miatt – lehetőséget ad a sportolók magasabb színvonalú kiszolgálására. A korábbi évekhez hasonlóan, a 100.000 Ft-os díjazáson felül négy darab különdíj (egyenként 90 ezer Ft értékű ajándékutalvány) is gazdára talál a Hotel Karos Spa jóvoltából. A különdíjakat a férfi elit és a női elit győztesek vihetik haza. A további két díjat pedig kisorsoljuk azok között, akik:
– a versenyszámukat értékelhetően teljesítették, és
– a sorsoláson személyesen veszik át a díjukat (vagyis jelen vannak az elit kategória díjátadását követő sorsoláson.)

A rövidtávú (hobbi) futamokra MKSZ/MMTBSZSZ versenyengedély nélkül is be lehet nevezni. Akár kerékpárral, akár gyalogosan is érdemes ellátogatni a Zalakaros feletti dombokra, mert egyrészt gyönyörű itt az erdő, másrészt pedig hatalmas csatákat láthatunk a magyar élvonaltól a könnyűnek igazán nem nevezhető pályán.

Részletek, nevezési információk, megközelítés, pályarajz megtalálhatók a www.kerekparinfo.hu honlapon. Versenyünk támogatói: Zalakaros Város Önkormányzata, Hotel Karos Spa.

Forrás: Vuelta Sportiroda sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo