fbpx

White Style freeride verseny Leogangban

A holnapi napon – 2009. január 30-án – újra megrendezésre kerül a White Style fantázianevű freeride verseny az ausztriai Leogangban. A 200 méter hosszú pályát Grant „Chopper” Fielder, a Kona Clump Team versenyzője tervezte, és várhatóan 12 ország 24 versenyzője mutatja be rajta tudását.

Köztük találjuk a 2008-es szezon legsikeresebbjeit: Trond Hansent, a White Style korábbi győztesét; Lance McDermott-ot, aki a Nissan Qashqai Challenge összetettjét nyerte; Sam Pilgrimet, az Adidas Slopestyle legjobbját és Andreu Lacondeguy-t, aki a Crankworx Slopestyle Whistler elsőségét hódította el.

Épül a pálya Leogangban

Épül a pálya Leogangban

További résztvevők:

Grant Fielder (UK); Mike Smith (UK); Linus Sjöholm (SWE); Martin Söderström (SWE); Jakub Vencl (POL); Kevin Katinas (NED); Nick Pescetto (ITA); Amir Kabbani (GER); Andi Wittmann (GER); Benny Korthaus (GER); Mike Plümacher (GER); Yannick Granieri (FRA); Lluis Lacondeguy (ESP); Damjan Siriski (CZE); Thomas Zejda (CZE); Andi Brewi (AUT); Anton Hörl (AUT); Matthias Garber (AUT); Niki Leitner (AUT); Patrick Leitner (AUT)

A 2008-as White Style győztese, Trond Hansen éppen egy frontflipet mutat be

A 2008-as White Style győztese, Trond Hansen éppen egy frontflipet mutat be

A kvalifikációs futamokra (két próbálkozás, ahol a jobbik számít) január 30-án, pénteken 18 órakor kerül sor. A döntők várhatóan 20:30-kor kezdődnek, az ide sorolt 12 versenyző 4.000 eurós összdíjazásért küzd majd. A versenyzők és a szurkolók ezután hajnalig tartó bulizással tehetik fel a koronát az estére. Az eseményt a Bikepark Leogang, a CamelBak, a ONE BIG PARK és a Kona támogatja.


A 2008-as verseny videója itt tekinthető meg: www.konaworld.tv/white08.htm
A leogangi Bikepark-ról bővebben: www.bikepark-leogang.com
Az ONE BIG PARK-ról bővebben: www.onebigpark.at
Szöveg és fotók forrása: Rasoulution; www.rasoulution.com

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo