fbpx

Profi bringások a niederdorfi startnál – az új Superbike legendája

Házasságra lépett a 16. Dél-Tirol Dolomiti Superbike és a 14. Lessinia Legend, s megszületett az 1. Superbike Legend! A Superbike Legend egy vadonatúj kombinációja két komoly észak-olaszországi hegyikerékpár versenyek.

Superbike Legend 2010

Superbike Legend 2010

2010. július 11-én Niederdorfban olyan profikkal tekerhetnek együtt a résztvevők, mint Stefan Sahm, Karl Platt, Thomas Dietsch, Urs Huber és Mike Felderer. Márciusban a két német, Stefan Sahm és Karl Platt harmadszor nyerték meg a Cape Epic összetettjét. A sikeres francia bringás, Thomas Dietsch is jelen lesz idén, Svájcot Urs Huber, a 2008-as maraton világbajnokság bronzérmese és a 2008-as Superbike győztese, valamint a Garda Bike Festival győztese képviseli. A dél-tiroli Mike Felderer, a Nals városában rendezett Marlene Sunshine Race negyedik helyezettje szintén indul.

Superbike Legend 2010

Superbike Legend 2010

A Südtirol Dolomiti Superbike és a Lessinia Legend is a „legendás” hegyikerékpáros események sorába lépett. Akik végigtekerik az összesen 248 kilométert, sorsolás után kerékpárokat nyerhetnek, egy hölgy résztvevő egy Cannondale-t, míg egy férfi résztvevő egy GT-t. Továbbá minden résztvevő egy Superbike Legend pólót kap ajándékba.

Superbike Legend 2010

Superbike Legend 2010

„Reméljük tovább tudjuk növelni a bringások lelkesedését ezzel az új kihívással.” – jelentette ki Kurt Ploner, a szervezőbizottság elnöke.

Videók a tavalyi versenyről: http://www.dolomitisuperbike.com/de/videos/15-sdsb-2009.html

Forrás és további információk: http://www.dolomitisuperbike.com/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo