fbpx

P-Nívó győzelmek a szezonnyitón

Két nappal a hivatalos csapatbemutató után, szombaton Tolna megyében rendezték meg az idei országúti szezonnyitó versenyt, amelyről két aranyérmet is elhozott a P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec együttese.

Ebben az évben is a Tolna megyei Zomba településéről indult útjára az országos évadnyitó verseny mezőnye, amelyből kimagaslott az első magyar kontinentális csapat, a P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec. Stubán Ferenc versenyzői a felnőtt és az U23-as korcsoportban is bezsebelték egy híján az összes érmet – az elit kategóriában az első tíz közé nyolc P-Nívós jutott be.

A tolnai dombokon kijelölt 140 kilométeres távot a szekszárdi illetőségű Haiszer Ákos teljesítette a leggyorsabban, megelőzve Ivanics Gergelyt és a pekingi olimpiára készülő Kusztor Pétert. A 23 évnél fiatalabbak között Mecséri Zoltán szerezte meg az aranyérmet, a második helyen pedig Cziráki István futott be.

A P-Nívó sportolói vasárnap a Port.hu Bringaexpón is bemutatkoztak, majd a 23 évnél fiatalabbakból álló sor Olaszországba utazott, ahol Czirákiék részt vesznek a Trofeo Banca Popolare di Vicenza nevű Europe Tour-viadalon.

Az országos országúti szezonnyitó végeredménye (a táv: 140 km):

Elit kategória:
1. Haiszer Ákos (P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec)
2. Ivanics Gergely (P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec)
3. Kusztor Péter (P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec)

U23-as kategória:
1. Mecséri Zoltán (P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec)
2. Cziráki István (P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec)
3. Vígh Zoltán (Postás SE)

Forrás: www.pnivo.com. Részletek, versenyzői beszámolók, eredmények és további érdekességek szintén a klub hivatalos honlapján találhatóak.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo