fbpx

Mountainbike Challenge: új hegyikerékpáros sorozat!

Mountainbike Challenge néven új hegyikerékpáros versenysorozat indul, amely az egész bringás szezont átfogva, változatos eseményekkel várja a kerekeseket. A rendezvénysorozat, amely öt különböző eseményből áll, a hegyikerékpározás népszerűsítését tűzte ki céljául és elsősorban a hobby -és szabadidő bringásokat szólítja meg, természetesen teret adva a komolyabb, versenyorientált kerekeseknek is.

Mountainbike Challenge: új hegyikerékpáros sorozat!

Mountainbike Challenge: új hegyikerékpáros sorozat!

Öt különböző helyszínen, öt különböző erőpróba vár a Mountainbike Challenge rendezvényein rajthoz állókra, öt hónapon át májustól szeptemberig, Zalaegerszegtől Miskolcig. A változatos sorozat lehetőséget nyújt Magyarország felfedezésére, ahol hangsúlyosan kap szerepet a vidéki vendégszeretet, valamint a falusi turizmus népszerűsítése. Minden helyszínen kiemelt figyelmet kapnak a családdal érkezők és változatos programokkal várnak mindenkit az események szervezői.

A Mountainbike Challenge versenyei:

2011. május 15. – Pannonicum 10 órás Terepkerékpár Maraton, Zalaegerszeg
A Mountainbike Challenge első kihívása! 10 órás maraton verseny a zalaegerszegi Alsóerdőben, az Egerszeg Fesztivál keretei között.

MTB Piknik, Vértesboglár

MTB Piknik, Vértesboglár

2011. június 25. – MTB Piknik, Vértesboglár
Kockás pléd, uzsonnás kosár: igazi piknikhangulat, ahol a Vértes tengernyi szépsége és az ország legfinomabb fánkja várja a célba érkezőket.

Drótszamár Fesztivál, Erdőbénye

Drótszamár Fesztivál, Erdőbénye

2011. július 9-10. – Drótszamár Fesztivál, Erdőbénye
Bort, Bringát, Békességet: a változatos versenyek és programok középpontjában a szőlődűlők, a borospincék és a bor állnak.

MOFÉM Underworld Kupa, Budapest

MOFÉM Underworld Kupa, Budapest

2011. augusztus 13. – MOFÉM Underworld Kupa, Budapest
A főváros kicsit másképp: alulról! A kőbányai pincerendszerben zajló viadal, ahol 150 éves sötétség, nyirkos járatok, éles kanyarok várnak a résztvevőkre.

2011. szeptember 10. – Fehérkő-Lápa Hillclimb, Miskolc
Egyenkénti indítású terep időfutam 7,3 km hosszan a Bükk kiemelt szépségű szakaszán, ahol a leggyorsabb versenyző elnyeri a Fehérkő Lába megtisztelő címet.

A versenysorozat mind az öt helyszínén rajthoz állók – az elért helyezéstől függetlenül -, díjazásban részesülnek!

További információ a www.mountainbikechallenge.hu oldalon. Csatlakozz a Mountainbike Challenege Facebook (www.facebook.com/mtbcha) csoportjához, hogy minden infót megkapj elsőként! Emellett a Facebook-on követők között a versenysorozat tetszőleges versenyére felhasználható nevezéseket sorsolunk ki!

Várnak a Zalai dombok, a Vértes lankái, Tokaj-Hegyalja szőlőtőkéi, Budapest sötét tárnái és a Bükk emelkedője!

Üdvözlettel: a szervezők

További információk:
Mountainbike Challenge a Bikemag Fórumon

Forrás és fotó: Mountainbike Challenge sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo