fbpx

Megszületett a 2011-es leogangi White Style időpontja

A szervezők úgy gondolják a tél sem telhet el valódi szabadtéri bringás látványosság nélkül, így 2011-ben Leogangban ismét lesz White Style slopestyle verseny. Az ötödik évfordulóját ünneplő eseményre 2011. január 28-án kerül sor. A kínálat a szokásos lesz: a világ élvonalbeli freeriderei legújabb trükkjeikkel kápráztatják majd el a sportág szerelmeseit.

White Style 2011 - Leogang

White Style 2011 - Leogang

A 2010-es leogangi bringás szezon az eddigi legsikeresebb volt: a felvonó idén összesen 100.000 bringát szállított a hegyre. Ettől függetlenül a Bikepark üzemeltetői nem gondolják úgy, hogy ülniük kellene a babérjaikon: már most teljes gőzzel dolgoznak a tél egyik legnagyobb bringás eseményén.

White Style 2011 - Leogang

White Style 2011 - Leogang

A White Style jelentősége többek között abban rejlik, hogy ilyenkor derül ki, hogy melyik rider milyen új trükköt vagy kombinációt gyakorolt be a téli hónapok folyamán. Ezeket nem is restek ilyenkor bemutatni a közönségnek, hiszen cél a győzelem, ehhez pedig különleges figurákra is szükség lehet. A riderek vadonatúj trükkjei mellett a legendásan jó szervezés is biztosíték arra, hogy a hófödte Leogangban mindenki jól fog szórakozni a közönség soraiban.

White Style 2011 - Leogang

White Style 2011 - Leogang

Sam Pilgrim 2010-es győzelme után 2011-ben ismét kiélezett küzdelem várható a győzelemért. Hogy mire számíthat pontosan a néző, azzal kapcsolatosan az idei év legerősebb pillanataiból összeállított videó ad némi tájékoztatást.

További információk: www.bikepark-leogang.com

Forrás: Rasoulution sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo