fbpx

Hétvégi programajánló: Magyar Köztársaság Országúti Bajnoksága

Székesfehérvár mellett, Kincsesbányán rendezi a Szingó SE a Magyar Köztársaság Országúti Bajnokságát 2009. június 28-án, vasárnap. A versenynapot 10 órakor az amatőrök számára kiírt Intersport Kupa nyitja meg, az elit igazoltak délután rajtolnak, a kettő között pedig szenior és hobbi futamokra is sor kerül. A versenypálya 17 kilométeres, így azok sem járnak rosszul, akik csak nézelődni jönnének, hiszen a felnőtt elit mezőny összesen kilencszer halad majd el előttük.

Az előnevezési lista alapján kijelenthető, hogy előreláthatóan a teljes magyar élmezőny képviselteti magát az idei ob-n, hatalmas csata várható tehát a bajnoki címekért. A listán a Betonexpressz 2000-Limonta, az FTC, az Atlantis Casino és a többi ismert hazai csapat versenyzőin kívül idegenlégiósaink nevei is szerepelnek, így a friss időfutambajnok Cador Rida mellett jelen lesz Kusztor Péter, Lengyel Tamás, és a 2007-es hosszútávú bajnok Szeghalmi Bálint is. A nőknél az előnevezettek között szerepel XC junior világbajnoki ezüstérmesünk, Benkó Barbara is, aki a csütörtöki időfutam ob-n a felnőttek között egy hatodik helyezéssel debütált országúton.

Érdemes tehát nézőként, vagy akár az amatőr versenyek résztvevőjeként kilátogatni a helyszínre, reméljük, hogy a vasárnap időjárásával kapcsolatosan a meteorológusoknak megint nem lesz igazuk.

Letölthető dokumentumok:
– versenykiírás

Forrás és további inforációk: www.szingo.hu

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo