fbpx

Hétvégén Zalakaros Maraton, ötödször

A Zalakaros város napjához csatlakozó országúti kerékpárverseny és túra immár ötödik alkalommal várja a Kis-Balaton környékére a bicikliseket 2011. július 23-án, szombaton.

Hétvégén Zalakaros Maraton, ötödször

Hétvégén Zalakaros Maraton, ötödször

A 74 kilométeres, két körből álló táv mellet 39 kilométer vár a rövidebb szakasz teljesítőire. Ebben az évben is lehetőség nyílik a Kis-Balatont megkerülő túrán indulni, amelynek távja 36 kilométer lesz.

A Zalai-dombságban ismét több kategóriában és különböző távokon kerékpározhatnak a profik és a hobbi kerekesek. Idén a Zalakaros Maraton a Határon Túra 2011 elnevezésű program felkészítő túrája is egyben, melyen a Gyimesbükktől Budapestig tartó túra előnevezettei vesznek részt.

Hétvégén Zalakaros Maraton, ötödször

Hétvégén Zalakaros Maraton, ötödször

A hosszabbik táv abszolút győztese egy kétnapos, kétszemélyes hétvégét nyer a Hotel Karos-Spa jóvoltából. Az V. Zalakaros Maraton minden indulója ajándék pólót kap. A verseny rajtja 15 órakor lesz a zalakarosi Gyógyfürdő téren, ahol még a verseny napján is várják a nevezőket.

A maratonon évről évre több mint háromszázan vesznek részt, ezúttal is hasonló részvételre számítanak a Vuelta Sportiroda szervezői.

Az eseményre a tavalyi árakon nevezhetnek a kerékpárosok a www.kerekparinfo.hu weboldalon.

Forrás: Vuelta Sportiroda sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo