fbpx

Erste Tour Szerencs: Dancs Márton az abszolút győztes, Tóth Attila megőrizte összetett elsőségét

Szerencsen került sor a háromfordulós Erste Tour országúti amatőr kerékpárverseny harmadik, egyben befejező szakaszára. A verseny az Amatőr Kupa sorozat 10. állomása is volt egyben.

A változékony, nem túl meleg, ámde fülledt időben közel 150 bringás sorakozott fel a rajtnál, az indulók 81 illetve 27 kilométeres távok közül választhattak – a többség az előbbire voksolt. A mezőnynek szerencséje volt, hiszen csupán egy rövid időre, mintegy fél kör erejéig kaptak némi esőt, a táv többi részében az időjárással helyett inkább egymással kellett küzdeniük.

A 81 kilométeres hosszútávon ezúttal a Giant Gyömrő kerekese, Dancs Márton szerezte meg az abszolút győzelmet, a hölgyeknél Nagy Enikő győzedelmeskedett, ezzel egyben a háromfordulós sorozat abszolút összetett győzelmét is megszerezte. A férfiaknál az Erste Tour Esztergom győztese, a tihanyi forduló abszolút 4. helyezettje, Tóth Attila (Go Fast-Bikeexpressz) ezúttal a 7. helyre érkezett, de ez is elegendő volt ahhoz, hogy összideje alapján magabiztosan nyerje az összetett ranglistát.

A mindhárom fordulót teljesítő versenyzők között nemsokára értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra, a fődíj pedig egy nagyértékű Scott országúti kerékpár lesz.

Letölthető dokumentumok:
– eredménylista hosszútáv
– eredménylista rövidtáv

További információk:
www.erstetour.hu
www.kerekparsport2000.hu

Szöveg: HBalage

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo