fbpx

Előnevezés egyszerre három maratonra

Tiszafüred, Kaposvár és Pilisborosjenő – ezeken a helyszíneken szervez országúti maratonokat 2008-ban a Vuelta Kft. A három eseményre április 25-ig benevező sportolók egy kerékpáros mezt is kapnak ajándékba. A rendezvényekhez kapcsolódva a legkisebbeket BringaSuli várja, így a család minden tagja megtalálhatja a számára legmegfelelőbb időtöltést.

Ha április 25-ig 7500 Ft-ért benevezel három országúti maratonra, az eseménysorozat egyedi, 8000 Ft értékű kerékpáros mezét kapod ajándékba a május 10-i Tour de Tisza-tó rajtjánál. A Vuelta Kft. által szervezett 2008-as Országúti Túra Sorozat három eseménye, amelyekre egyaránt várnak túrázókat, országúti és mountain bike versenyzőket:

– Május 10. szombat: Tour de Tisza-tó
– Július 26. szombat: Tour de Zalakaros
– Szeptember 27 szombat: Tour de Pilis

Mindhárom eseményen lesz rövid túra kicsiknek és kezdőknek. Mindhárom eseményen külön értékeljük a mountain bike-kal és az országúti kerékpárral indulókat.

A Tour de Tisza-tó az idén 30 éves mesterséges tó körüli, 50 km hosszú és 4 méter széles kerékpársztrádán halad. A Tour de Tisza-tó egyben a BringaSuli RoadShow kilencedik állomása is lesz. A résztvevő gyerekek között értékes ajándékokat (például 3 db kerékpárt, és 9 db fejvédőt) sorsolnak ki a szervezők. Találkozhatsz Gizmóval és barátaival – ha még nem láttál kerékpárost hátra-szaltó közben, akkor itt megnézheted!

Május 10-én gyere el családoddal Tiszafüredre, és a szombati bringázás után töltsd itt a hosszú hétvégét!

Általános információk és online regisztráció: www.kerekparinfo.hu
BringaSuli információk: www.bringasuli.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo