fbpx

Cape Epic – semmi meglepetés nem történt

A hatodik napon is a Sauser – Stander páros nyerte a sprintbefutót a nyolc napos ABSA Cape Epic megamaratonon. Ezzel a 36One-Songo-Specialized Team megszerezte ötödik szakaszgyőzelmét és egyre közelebb kerültek az összetettbeli győzelemhez.

Karien van Jaarsveld és Jane Nüssli - fotó: Nick Muzik/Sportzpics

Ahogy tegnap előrejelezték, a mai napon megérkezett az eső, ami bár elverte a port, ugyanakkor hatalmas sártengert csinált.
Burry Stander és Christoph Sauser nagyon szerencsések voltak a mai szakaszon, hiszen mindössze egy másodperccel értek be a Bulls csapat tagjai előtt. Előnyük napról napra nő, mivel a második helyezen általában más-más csapat fut be. Az összetett értékelésben már 28 perccel vannak a második helyen álló Bulls csapat előtt.

Sprintbefutó - fotó: Sven Martin/Cape Epic/Sportpics

A női kategóriában viszont megtört a jég, ugyanis ma az MTN Qhubeka 10Acity két versenyzőhölgye – Karien van Jaarsveld és Jane Nüssli – volt a leggyorsabb. Az összetettet továbbra is vezető Sally Bigham és Esther Süss ma csak a harmadik helyen, majdnem fél óra hátránnyal érkezett.

Karien van Jaarsvald így értékelte a mai napot: “Ma nagyon jó napunk volt a tegnapi mélypont után. Akkor minden összejött nekünk. Mi nem fogunk leállni, hajtunk a végsőkig.”

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo