fbpx

Budapest Downhill – két kerékkel le a lépcsőn

Immár negyedik alkalommal rendezik meg 2008. Június 7-én szombaton a Gellért-hegyen a Budapest Downhill kerékpáros versenyt. A verseny különlegességét az adja, hogy a versenyzők a Citadelláról, a Szabadság-szobor lábától jönnek le a lépcsőkön a Gellért fürdő oldalához.

Hagyományosan a downhill versenyeket várostól távol, a hegyekben, erdei utakon rendezik meg, most azonban lehetőség lesz a látogatók számára a közvetlen környezetükben megtekinteni ezt a látványos viadalt. Az időmérő futamokra 12:30-tól, a döntőre pedig 16:30-tól kerül sor, érdemes tehát déltől kilátogatni. A cél és a versenyközpont a Kelenhegyi úton, a Gellért-fürdő oldalában lesz, de az egész hegyoldalban figyelemmel lehet követni a kijelölt pálya szélén, ahogy a versenyzők hihetetlen sebességgel száguldanak le lépcsőkön, kanyargó utakon.


Program:

Nevezés ideje: 2008. június 07. 08:00-tól 11:00-ig.

Szabadedzés: 08:00-tól 12:00-ig

Időmérő futam rajtja: 12:30

Döntő futam rajtja: 16:30

Díjkiosztó: A verseny végén a Gellért téren

Kategóriák: Profi: Női, Férfi, Senior, Junior

Hobbi: Kategóriák nélkül

Nevezési díj: Profi: 4000 Ft

Hobbi: 2000 Ft


Egyéb tudnivalók:

A szabadedzés ideje alatt a pályára kizárólag benevezett versenyzők mehetnek! A versenyen mindenki saját felelősségére indul, bukósisak használata kötelező! Védőfelszerelés ajánlott! Felszállítást csak korlátozottan tudunk biztosítani. Az esetleges torlódások elkerülése végett, kérjük a versenyzőket, ha tehetik, saját autóval oldják meg a rajthoz szállítást.

További információ: http://www.mbkse.hu

e-mail: matraibetyarok@gmail.com

bpdh_1.jpg

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo