fbpx

Keviczky József Kerékpáros Teljesítménytúra

Hűvös, borongós napon rendeztük meg 2010. szeptember 5-én, hetedik alkalommal a Keviczky Józsi bácsi emlékére rendezett teljesítménytúránkat. Idén is a már jól bevált 30, a 70 és a 120 kilométeres táv közül választhattak, akik a rendezvényünkre ellátogattak.

Keviczky József Kerékpáros Teljesítménytúra

Keviczky József Kerékpáros Teljesítménytúra

A 30 kilométeres távnak 37, a 70 kilométeres távnak 28, míg a leghosszabb 120 kilométeres távnak 54 induló vágott neki de az erős, és majdnem egész végig tartó szembeszélnek köszönhetően nem mindenki fejezte be a választott távot.

A 30 kilométeres útvonalat kimondottan családok, gyermekek és a kezdők, a 70 kilométeres távot a haladók részére alakítottuk ki, mind nyomvonalában, mind pedig nehézségi fokában. A 120 kilométeres táv az előzőnél kicsit komolyabb. Az út utolsó harmadában egy igen jelentős hegyet kell megmászni, ahonnan cserébe a harmadik ellenőrző állomástól majdnem gurulni lehet a célig.

A táv teljesítésének segítésére az útvonal mentén három helyen ellenőrző és frissítő állomást állítottunk fel, ahol üdítő és édesség várta a kerékpárosokat. A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályával együttműködve, a Budakalászi BricoStore Áruház parkolójában ügyességi pályát alakítottunk ki és KRESZ tesztlap kitöltésére volt lehetőség, amivel 17 indulónk élt.

A szintidőn belül teljesítők a célban a jól megérdemelt kitűzőt, emléklapot, McDonald’s szendvicset és üdítőt kaptak.

Forrás és további információk: www.bvkk.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo