fbpx

Bringázz határon innen és túl!

Egy többnapos bringás eseményt ajánlunk a figyelmedbe, amely a 2010-es év legnagyobb durranása lesz. Itt nem lesznek hatalmas küzdelmek a helyezésekért, nem számít majd, hogy ki ér célba elsőnek. Mégis minden napját kiemelt figyelem kíséri majd itthon és a határon túl egyaránt.

2010. augusztus 14-21 között, 8 nap alatt, a KorszakVáltó Határon-Túra tagjaként, több száz bringással együtt juthatsz el Budapestről Erdélybe. Csatlakozz Te is hozzánk!

KorszakVáltó Határon-Túra – az útvonal

KorszakVáltó Határon-Túra – az útvonal

A túra során be kívánjuk mutatni az útvonal által érintett városokat, településeket, és a közös kerékpározás által közelebb kívánjuk hozni egymáshoz az embereket. E mellett egyszeri és megismételhetetlen élményt nyújtunk azoknak, akik több mint 700 km-en keresztül, 90-nél is több települést érintve áttekernek négy magyarországi megyén (Pest, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar) és Romániában öt erdélyi megyén (Bihar, Szilágy, Kolozs, Maros, Hargita).

Hogyan csatlakozhatsz?

Csatlakozhatsz a „Nagy Csapathoz” vagyis tagja lehetsz annak a 300 bringásnak, akik letekerik mind a 700 kilométert. A Nagy Csapatba akkor jelentkezz, ha rendszeresen bringázol és tudod magadról, hogy akár a napi 130 kilométer megtételére is képes vagy 25-28 km/h-s átlaggal.

Ha kísérni akarod barátod, rokonod, akkor csatlakozz kísérőként! A kísérők száma 100 főben limitált. A nagy csapat tagjainak és a kísérőknek a szállásáról és napközbeni frissítőjéről is a szervezők gondoskodnak.

Ha kevés az időd arra, hogy egy héten keresztül velünk tekerj, akkor sem kell kimaradnod ebből a nagyszerű eseményből, ugyanis egy-egy napra, vagy akár pár kilométerre is csatlakozhatsz a bringás karavánhoz. A frissítés természetesen neked is jár.

A rendezvényre 2010. Június 10-ig jelentős kedvezménnyel nevezhetsz.

A nevezés és további információk a www.kerekparinfo.hu/korszakvalto honlapon éretők el.

Forrás: Vuelta Sportiroda sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo