fbpx

WTB ST UST-kompatibilis abroncs – 2014-es újdonság

A WTB 2014-es kínálatában ST név alatt új abroncsmodell szerepel, amely kedvező árfekvésben kínálja az UST belső nélküli rendszer vitathatatlan előnyeit! Az UST-kompatibilis belső peremkialakítás tökéletesen illeszkedik a WTB tömítőszalaghoz, könnyen felszerelhető, megbízható és tartós belső nélküli megoldást eredményezve. Mindezt egy hagyományos felni árán: tehát nem kell többet fizetni a jobb tapadásért, a kisebb nyomásért, a nagyobb kényelemért, illetve a defektmentességért!

wtb_st_7

Az épített kerékszettek korszakában nagy kincs a külön is kapható abroncs, amelyből egyedi, az igényeknek és felhasználási célnak legjobban megfelelő kerék fűzhető!

A WTB ST ezen felül teljes méretválasztékot is biztosít. Minden ma kurrens kerékmérethez létezik változat, illetve egyaránt kapható kevésbé ballonos külsőkhöz XC-felhasználásra, illetve 25 mm-es szélességgel akár enduro vagy DH-hoz is. Kevés olyan abroncsmodell létezik, amely a montizás ilyen széles spektrumát átöleli. Speciálisan tárcsafékhez tervezett abroncstípus, profilja ehhez optimalizált, a terhelés és merevség szempontjából tervezett darab.

Az ST-t a 2013-as Eurobike-on mutatta be az amerikai gyártó...

Az ST-t a 2013-as Eurobike-on mutatta be az amerikai gyártó…

A WTB ST ára mindenképpen kedvezőnek mondható, főként a kidolgozás minősége, az alkalmazott fejlett technológiák, a legendás megbízhatóság és tartósság függvényében. Az épített kerékszettek korszakában nagy kincs a külön is kapható abroncs, amelyből egyedi, az igényeknek és felhasználási célnak legjobban megfelelő kerék fűzhető. Csak hab a tortán, hogy többféle felhasználásra és kerékpártípushoz specializált modellt kínálnak kiváló minőségben!

A WTB belső nélküli rendszere sematikusan...

A WTB belső nélküli rendszere sematikusan…

A WTB TCS tömlő nélküli gumirendszerről érdemes tudni, hogy három elemből áll: a félliteres kiszerelésű TCS tömítőfolyadék, a TCS felniszalag, amely 5 kerékre alkalmazható csomagban kapható, illetve a kereskedelemben kapható legtöbb UST abroncstípushoz egyaránt alkalmazható a TCS presta (szingó-) szelep. Segítségükkel bármely WTB TCS-kompatibilis köpeny tömlő nélkül használható, alacsonyabb nyomást, jobb tapadást és fokozott kényelmet lehetővé téve, nem beszélve a a majdnem teljes defektmentességről.

Ilyen kategóriájú bicajokat is szerelnek WTB ST-vel!

Ilyen kategóriájú bicajokat is szerelnek WTB ST-vel!

Jellemzők:

 • Cross Country, All Mountain, Enduro felhasználás
 • 537 grammos tömeg
 • UST-kompatibilis abroncsprofil
 • 26”, 650B és 29-er kerékméretben
 • 19, 23 és 25 mm belső peremszélesség (i19, i23, 125)
 • fekete szín

Fogyasztói árak:

 • ST 29″ i19: 12700.- Ft
 • ST 26″ i23: 11700.- Ft
 • ST 650b i23: 12200.- Ft
 • ST 29″ i23: 12700.- Ft
 • ST 26″ i25: 11700.- Ft
 • ST 29″ i25: 12700.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján

wtb_st_1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo