fbpx

WTB Frequency i19 abroncs

Az épített kerékszettek korszakában nagy kincs a külön kapható abroncs, amelyből egyedi, az igényeknek és felhasználási célnak legjobban megfelelő kerék fűzhető. Még ritkább az olyan modell, amely ezen felül könnyebb és igényesebb megmunkálással készül, mint a legtöbb gyárilag fűzött kerékszettek abroncsa. A WTB Frenquency pont ezt a tátongó űrt tölti be!

frequency_1A WTB Frequency-t idestova fél évtizede gyártják, így legendás modellnek számít, sokan esküsznek rá tartóssága, stabilitása, UST Tubeless rendszere és kidolgozása okán. A manapság egyre szűkülő, inkább alsóbb ár- és minőségkategóriát  megcélzó konkurens felniválasztékhoz viszonyítva a WTB Frequency üde színfolt: a kiváló minőséghez versenyképes tömeg párosul. A tömítőszalag és -folyadék használata pedig további súlycsökkentést tesz lehetővé, így a Frenquency-vel csodálatos könnyű, merev és erős kerékszett építhető, megszégyenítve számos gyártó készre fűzött kerekeit.

A Frenquency esetében a WTB által előszeretettel alkalmazott I-Beam technológiát találjuk, azaz a szerkezet függőleges irányban is tartalmaz belső merevítést, tehát nem a szokásos oldalkamrák veszik fel a terhelést. Az Unbendium vastagításnak köszönhetően a nagyobb terhelésnek kitett részek többlet alapanyagot tartalmaznak. A 4D küllőfuratok biztosítják a UST-kompatibilitást, a hegesztett illesztés, illetve a WT69 aluötvözet alapanyag pedig a tartósságért és stabilitásért felel. Ezek a jellemzők kizárólag a legmagasabb technológiai szintet képviselő abroncsokra jellemzők, tehát a Frequency esetében a késztermék valódi  csúcskategória.

WTB abroncsok az Eurobike-on

WTB abroncsok az Eurobike-on

wtb_st_2

A Frenquency a WTB belső nélküli rendszerével is kompatibilis…

A Frequency felnik hagyományos 2 mm-es menettel és anyákkal rendelkező küllőkkel fűzhetők, nem kell hozzájuk speciális küllő vagy szerszám. Az abroncsok a tervezők szándéka szerint direkt nem szegecseltek, így csökkentve a küllőanyára nehezedő nyomást. Mivel többféle méretben és szélességben kapható, a Frequency család alkalmas mind a kisebb igénybevételt jelentő CC, mind All Mountain vagy akár az extrém MTB szakágakhoz is. A most bemutatott i19 a legkeskenyebb kivitel a legalacsonyabb tömeggel, amely cross country világversenyeken is bizonyított. Az i19 mind 26”-os, mind 29-er kerékmérethez elérhető. A kisebb méret 375 grammot nyom, míg a „nagykerék alapanyag” 445 gramm.

MInőség és megbízhatóság elfogadható árfekvésben...

MInőség és megbízhatóság elfogadható árfekvésben…

Méretválaszték, ár:
i19 26″, 19 mm szélesség: 16.400 Ft.
i19 29″, 19 mm szélesség: 16.400 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo