fbpx

WTB Dual Duty felnifékes MTB abroncs

dual_dity_verticalA gyárilag épített kerekek korában ritkaság számba mennek a külön is beszerezhető, jó minőségű, nem túl nehéz, strapabíró abroncsok. Montis kerékméretben főképpen nincs nagy választék a hazai boltokban, ráadásul, ha valaki abroncsfékes kerékszettet szeretne fűzni vagy fűzetni, nemrég még komoly beszerzési gondokkal szembesült. Szerencsére a legendás kaliforniai tervezésű WTB alkatrészek hazai forgalmazója felismerte ezt a hiányt, és külön gyártatott a WTB-vel egy ilyen modellt. Az eredmény jelen bemutatónk tárgya: a WTB Dual Duty 26” i19 modell.

Szegecselt típusról van szó, így a tartóssággal és megbízhatósággal nem lesz gond, az alapanyag azonos a WTB Dual Duty és Dual Duty FR modellcsaládban alkalmazottal, a fékfelület természetesen CNC-köszörült, és kopásjelző csíkkal is ellátták. A Dual Duty-val épített kerékszett számos felhasználásra ideális választás: mivel viszonylag keskeny, azaz kevésbé ballonos köpenyek illeszkednek jól rajta, ajánlható túrázásra, városi kerékpározásra 1,5-2,0”-os, sima futófelületű gumival, de régebbi MTB kerékpárok felújítására is telitalálat, mivel azok keskenyebb, bütykös külsőket fogadnak. Csekély tömege miatt ebben az esetben inkább XC/Trail felhasználásra ajánlott.

A profil alacsony tömeg mellett kiváló stabilitást tesz lehetővé

A profil alacsony tömeg mellett kiváló stabilitást tesz lehetővé

Az alkalmazott technológiát tekintve a CNC félfelületmarás mellett kiemelendő a háromkamrás belső kialakítás, amely oldalirányban is rendkívül erős szerkezetet alkot, illetve a G.B.S. Technológia, amely egy különleges peremkiképzés a felnin az esetleges gumilefordulás ellen. Mivel már lassan egy évtizede nagy megelégedettséggel használják kerékpárosok százezrei a WTB Dual Duty modell valamely változatát, minden bizonnyal Te sem fogsz csalódni teljesítményében és tartósságában!

dual_duty_1

logo_wtbJellemzők:

  • Kerékméret: 26″
  • Belső peremszélesség: 19 mm
  • Tömeg: 500 g
  • Furatszám: 36
  • Szín: fekete
  • ERD-méret (küllőhossz-számításhoz): 536 mm

További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo