fbpx

WTB Cross Wolf ciklokrossz köpeny

cross_wolf_4A ciklokrossz kerékpár (ismert még cyclocross néven) az ősi terepkerékpár-típus, amely egy módosított, kissé nagyobb sárférőhellyel rendelkező országúti vázat, hagyományos országúti kormányt és kerékméretet alkalmaz, ellenben ballonosabb, mintázattal rendelkező köpeny kerül rá. A télen megrendezett versenyek mellett az ilyen kerékpár egyaránt alkalmas nem sok csomaggal történő kerékpáros túrázásra, általános közlekedésre, országúti- és terepedzésre is. Alacsony tömege, kiváló tapadása és kényelme révén a WTB Cross Wolf ciklokrossz köpeny alkalmas mind versenycélú felhasználásra, mind mindennapos terephasználatra, tereptúrázásra.

A montikhoz képest lényegesen keskenyebb köpeny miatt főleg a laza, nyirkos talajviszonyok jelentenek problémát a ciklokrossz kerékpárt hajtók számára, szerencsére a WTB Cross Wolf pontosan ilyen körülményekre optimalizált mintázattal rendelkezik. A középső “bütyöksor” majdnem folyamatos, így a gördülési ellenállás sem nő jelentősen, tehát a száraz pályákon, ösvényeken vagy akár aszfalton is könnyen hajtható. A szélső minta pedig könnyen megszabadul a sártól, a kanyarokban kiváló tapadást biztosít. Nemsokára jönnek a menetrendszerű ősi esőzések, így lesz lehetőség kipróbálni a WTB Cross Wolf ezen arcát is!

cross_wolf_1

Számos ciklokrossz rajongó szerint a Cross Wolf az egyik legjobb kompromisszum a döntően terepen használt masinákhoz. A WTB sűrű, “versenyszintű” szövetanyaga és a szabadalmaztatott DNA gumiösszetétel a keskeny méret ellenére is megfelelő kényelmet biztosít. cross_wolf_2bA kevlárszálas, hajtogatós kivitelnek és a kiváló szövetanyagnak köszönhető az igen alacsony tömeg, amely segít a mászások során, vagy amikor a kerékpárt vállra kapva küzdjük le a terepakadályokat.

Jellemzők:

  • gumiösszetétel: DNA
  • perem: kevlárszál (Aramid)
  • méret: 32 mm X 30 mm, 700x32c (32-622)
  • szövetsűrűség: 60tpi
  • bütyökmagasság: 3 mm középen; 4 mm oldalt
  • optimális terepkörülmények: nedves, nyirkos, laza talaj
  • tömeg: 345 gramm

Ajánlott fogyasztói ár: 11.500 Ft

További információ a forgalmazó honlapján

[divider scroll_text=”Cross Wolf”]

cross_wolf_3

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo