fbpx

WTB Bronson MTB köpenycsalád

 

Az oldasó magas mintázatnak köszönhetően a kerékpár kanyarokban kiválóan dönthető, élvezi a technikás terepviszonyokat...

Az oldalsó magas mintázatnak köszönhetően a kerékpár kanyarokban kiválóan dönthető, élvezi a technikás terepviszonyokat: idén már Tubeless kivitelben is elérhető.

A WTB Bronson több kerékméretben, szélességben, peremanyaggal és most már TCS, azaz belső nélküli rendszerben is elérhető. A Bronson tömege 600 és 810 gramm között van a fenti változatok függvényében, természetesen a 26″-os 2.1″-os hajtogatható változat a legkönnyebb. A TCS rendszerű modellek UST-kompatibilis felniken az előírt tömítőfolyadékkal megbízható belső nélküli megoldást biztosíanakt, alacsonyabb gördülési ellenállás és nagyobb fokú kényelem mellett. Ugyanakkor a TCS köpenyek a legtöbb hagyományos felnitípuson is könnyedén átalakíthatóak tömlő nélküli rendszerré a WTB erre a célra kifejlesztett felniszalagjával és tömítőfolyadékával.

bronson_3
A Bronson sokoldalú MTB köpeny, erdőben, kemény, kissé köves talajon kiváló tapadást biztosít, így ideális választás a legtöbb hazai terepösvényre. Nem jön zavarba, ha a talaj nedves. Technikásabb terepre való, mivel lassabb tempó mellett nyújt tökéletes az irányítást, a féktelen száguldás nem annyira a Bronson világa. Az általános vélemény, hogy a magas, éles oldalsó mintázatnak köszönhetően a kanyarokban kiválóan dönthető, de magas bütykei miatt kissé hajlamos a sodródásra. Gördülési ellenállása közepes, tömege is félúton van az All Mountain és a Cross Country-specifikus modellek között.

bronson_main

bronson_2A Comp jelzésű köpenyek acél drótperemmel készülnek, a Race modellek kevlárperemes, hajtogatható kivitelűek. A TCS (Tubeless Compatible System) gumiköpenyek ötvözik az UST-s gumik kiváló menettulajdonságait a nem UST-s rendszerű külsők súlyának töredékével. Ez a sokoldalú rendszer kombinálja a WTB pillekönnyű Race gumiburkolatát a tömlő nélküli, UST-s köpenyperemmel. Emellett az All Mountain TCS köpenyek sokkal keményebb burkolattal készülnek. A TCS köpenyek bármikor könnyen átalakíthatóak tömlő nélküli rendszerré a WTB erre a célra kifejlesztett felniszalagjával és tömítőfolyadékával.

bronson_5Elérhető méretek, ajánlott fogyasztói árak:
Bronson 2.1 TCS 26″    13 700 Ft
Bronson 2.1 Race 26″    10 800 Ft
Bronson 2.1 Comp 26″   7 200 Ft
Bronson 2.3 AM TCS 26″  14 400 Ft
Bronson 2.3 Race 26″    11 500 Ft
Bronson 2.2 29″ Comp    8 000 Ft
Bronson 2.2 29″ Race    12 100 Ft
Bronson 2.2 29″ TCS    15 800 Ft

További információ: wtb-bike.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo