fbpx

Wilier GTR 2015 karbon országúti kerékpár

A Wilier GTR, teljes nevén Wilier GTR Granturismo, a patinás olasz kerékpárgyártó palettáján közvetlenül a profi versenyzésre kínált darabok után szerepel, amelyektől számos technikai megoldást kölcsönöz, mindemellett az izomkolusszusok számára tervezett hipermerev vázkonstrukciókkal szemben valódi kényelmet biztosít.

Shimano 105-ös szettel akciós áron kapható, mindemellett mindhárom alkatrészgyártó szettjeivel, egészen a felsőkategóriáig raktáron!

Shimano 105-ös szettel akciós áron kapható, mindemellett mindhárom alkatrészgyártó szettjeivel, egészen a felsőkategóriáig raktáron!

Mind GTR váz, mind a hozzá tervezett villa fullkarbon konstrukció, a vázháromszög, a lánc- és támvilla, illetve a papucs egyetlen szerkezeti egységet képez, a vázban tehát nincsenek kötőelemek. Ezzel a gyártástechnikával kisebb tömeg mellett nagyobb stabilitás érhető el, továbbá a szövet – és karbonszálirányok pontos megtervezésével a kényelem, illetve rezgések tompítása is fokozható. A vázgeometria a tervezett felhasználás, illetve a megcélzott kerékpárosok igényei szerint alakul: mivel az amatőr kerékpárosok nem olyan hajlékonyak és erősek, mint a profi versenyzők, a kormány magasabban és kisebb kinyúlással is beállítható. A laposabb fejcsőszög pedig a kerékpár irányítását teszi könnyebbé, intuitívabbá. A Wilier GTR ideális választás mind amatőr versenyzéshez, mind az egyre népszerűbb, szervezett teljesítménytúrákhoz, országúti maratonokhoz (gran fondo).

Campagnoloval szerelt több változat is kapható, a Veloce szettes a legkedvezőbb árú a kínálatban, bomba ajánlat a váz technikai színvonalának és értékének függvényében!

Campagnolóval szerelt több változat is kapható, a Veloce szettes a legkedvezőbb árú a kínálatban, bomba ajánlat a váz technikai színvonalának és értékének függvényében!

Mint említettük, a GTR esetében a Wilier csúcsmodelleken alkalmazott, fejlett technikai megoldásokat élvezhetjük. A karbon alapanyag Mitsubishi szénszálas szövet, az egyik legerősebb UD – (egyirányú) szálakból készült szövet a világon – 46 tonna terhelhetőséggel. A Wilier GTR vázkialakítása aszimmetrikus-rendszerű, a vázat a láncleeséstől az IFP védi, és a váltóbowdenek pedig mind vázon belül futnak. A homlokcső-kialakítás tapered (kúpos) a maximális stabilitás és pontos irányítás érdekében. A Swing Arm Integrated Design elnevezésű láncvilla-rendszer fokozza az oldalirányú merevséget, a Razor Edge Design lánc – és támvilla szerkezet pedig a komfortért felel.

A GTR mindhárom nagy alkatrészgyártó felszereléseivel elérhető, a Shimano 105-ös középkategóriás szettől, a hagyományos Campagnolo kínálaton keresztül, egészen a SRAM csúcskategóriás Red-ig – így mindenki kiválaszthatja a tudásszintjének és pénztárcájának megfelelőt.

Wilier GTR 2015 karbon országúti kerékpárok a Biondo Bike-nál, a Wilier hazai forgalmazójánál érhetőek el.

A GT kényelemorientált kerékpár, a csőprofilok is ennek megfelelően készülnek, a kidolgozás pedig valóban elsőrendű...

A GT kényelemorientált kerékpár, a csőprofilok is ennek megfelelően készülnek, a kidolgozás pedig valóban elsőrendű…

Fogyasztói árak:

  • DURA ACE SHIMANO/RS010 – 849 000 Ft (akciós ár)
  • SRAM RED/MAVIC AKSYUM – 906 824 Ft
  • SHIMANO ULTEGRA DI2/SHIMANO RS010 – 986 425 Ft
  • CAMPAGNOLO CHORUS/MICHE GTRX1 – 679 000 Ft (akciós ár)
  • SHIMANO ULTEGRA/SHIMANO RS010 – 579 000 Ft (akciós ár)
  • SRAM FORCE/MAVIC AKSYUM – 652 098 Ft
  • SHIMANO 105/SHIMANO RS010 – 479 000 Ft (akciós ár)
  • CAMPAGNOLO VELOCE/MICHE GTRX1 – 449 000 Ft (akciós ár)

További információ a Biondó Bike honlapján

[divider scroll_text=”Wilier GTR 2015″]

Wilier-történet dióhéjban:

Az olasz Wilier márka története 1906-ig vezethető vissza, a klasszikus acélvázak kedvelői egyedi, vörösréz-színű vázaikról ismerhetik őket. 1946-tól Wilier Triestina néven szerepel a nemzetközi kerékpárkínálatban, a nemrégiben elhunyt legendás versenyző, Fiorenzo Magni idejében vált világhírűvé, a legutóbbi években pedig Marco Pantani, illetve a Lampre olasz sztárjai, Cunego, Petacchi és Scarponi öregbítették hírnevét. Az egykor kiváló acélvázakat mára már a Wiliernél is a rendkívül könnyű és stabil szerkezetet alkotó karbonszálas alapanyag váltotta fel, az olasz gyártó egy forradalmi gyártástechnológiával, a szénszálas szerkezetet kitöltő Nanoparticles Zinc Oxide gyantával és a tökéletesen egyenletes szálelrendezést biztosításával emelkedik ki a konkurensek közül. A technológia alkalmazásának köszönhetően a vázanyag szakítószilárdság mutatója a legjobbak közé tartozik a világon.

Geometriatáblázat

Geometriatáblázat, kattints a képre a nagyításért!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo