fbpx

VeeTire Speedster külső gumi

Az amerikai székhelyű VeeTire Co. által tervezett köpenyek a lehető legmagasabb szinten szolgálják a speciális kerékpárszegmensek igényeit. Így például a fatbike szerelmeseinek, illetve a városi fixiseknek csenghet ismerően a VeeTire márkanév. Ezzel szemben a Speedsterben a többféle stílust űzők egyaránt láthatnak fantáziát: fő kvalitása a rendkívül alacsony gördülési ellenállás, ami általánosan kívánatos tulajdonság.

vee_speedster
A VeeTire Speedster ideális választás döngölt, száraz MTB-pályákra. Az alkalmazott technológia az ár függvényében magas szintű, szövetszerkezete például 72 Tpi-s, a futófelület alatt pedig kevlárvédelmet kapott. A köpenyprofil majdnem teljesen kör keresztmetszetű, amely a kanyarvételkor csökkenti a nem kívánt sodródást. A futóélen alkalmazott méhsejtforma mintázat növeli a kopásállóságot, a gyémántalakú oldalminta viszont a tapadást és a stabilitást fokozza. Mindkettő rendkívül alacsony, így nem zavaró az átmenet közöttük, tehát kanyarvételnél a farolás a Speester-rel mindig kiszámítható marad. A köpenyben alkalmazott MPC Compound gumikeverék közepesen kemény, a megerősített szövetszerkezet pedig B-Proof Casing technológiával készül. A Speedster DCC (Dual Control Compound) gumiösszetételt alkalmazó változatban is elérhető, keményebb futófelülettel, illetve lágyabb, rugalmasabb oldalsó kialakítással.

A tervezett felhasználás mellett a VeeTire Speedster montis hátsó kerékre ideális választás, mivel a jobban terhelt és az irányítást kevésbé befolyásoló keréken fejt ki rendkívül alacsony gördülési ellenállást. Tömege a finom szövetszerkezetnek köszönhetően kedvező, az MTB XC köpenymodellekkel van egy „súlycsoportban”. A Speedster méretválasztéka 26×1,95”, 26×2,10”, illetve 29×2,10”, így többféle kerékpártípusba illeszthető.

Jellemzők:

  • B-Proof Casing megerősített szövetszerkezet
  • Kevlárvédelem
  • 72 Tpi szövetsűrűség
  • MPC Compound gumikeverék
  • sodródást csökkentő mintázat és profilMéretválaszték
  • 26×1,95”
  • 26×2,10”
  • 29×2,10” DCC –Dual Control Compound változat keményebb futófelülettel, lágyabb, rugalmasabb oldallal

Ajánlott fogyasztói ár: 5580 Ft/6180 Ft. (29”-os változat)
További információ a forgalmazó honlapján.

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo