fbpx

Új Spyral nyergek 2015-ben

Amennyiben kényelmes, a legújabb technológiai vívmányokat felvonultató, mindazonáltal megfizethető árú nyerget keresel, a Spyral márkanév alatt forgalmazott modellek mindenképpen figyelmet érdemelnek. A már korábban is elérhető széles paletta 2015-ben számos igényes, komfort-orientált nyereggel bővül: a jelen bemutatóban ezekből szemezgetünk!

A megfelelő nyereg kiválasztása rendkívül fontos a kerékpározás felhőtlen élménye érdekében, ez ugyebár személyre szóló alkatrész, ezért érdemes különös hangsúlyt fektetni rá. Mindazonáltal a kerékpáron élvezett kényelem többé-kevésbé független a kerékpározás iránti elkötelezettségtől, az éves szinten megtett kilométerektől, de még a kerékpáros testi felépítésétől is. A Spyral éppen ezért kínál számos különböző technikai paraméterekkel rendelkező nyeregmodellt, több színváltozatban, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. A kínálat 2 fő csoportra osztható: sportosabb típusok és maximálisan komfort-orientáltak, mindkettőből kapható inkább férfi, illetve női anatómiára hangolt modell.

spyral_nyergek_82015-ben hat, a kényelmet előtérbe helyező új Spyral nyeregmodell kerül a boltok polcaira, mindazonáltal nem mindegyik „nagymamis”! Kezdjük a bemutatót a „legsportosabbal”, az ANATOMIC ENDZONE SPORT modellel! Eme modern nyereg egy altáji vérkeringést elősegítő, középső kivágást alkalmazó típus, a versenynyergeknél kissé szélesebb, de a hatékony hajtást, illetve a kerékpáron történő testsúlyáthelyezést nem akadályozza. Sport és hobbi MTB kerékpáros felhasználásra ajánlott, korszerű darab.

Kivitel:

  • hosszanti kivágás a nyereg közepén
  • csökkenti az érzékeny területekre ható nyomást
  • hosszútávon is több kényelmet biztosít
  • oldalkoptató réteg
  • cr-mo sínek
  • kedvező tömeg
  • 160×280 mm
  • 288 g
  • fekete/szürke színben kapható.

Ajánlott fogyasztói ár: 5.080 Ft

spyral_nyergek_9Az SPYRAL ANATOMIC ENDZONE SPORT modellnek kapható komfort-orientáltabb változata, az „OEM” ANATOMIC ENDZONE COMFORT, amely számos fejlett technológiát és alapanyagot alkalmaz, ráadásul a kerékpárgyártók számára készített speciális modell (OEM), így a nagyobb legyártott darabszámnak köszönhetően kedvezőbb áron kerül a kereskedésekbe. A nyereg borítása ú.n. Durasoft anyag, a szerkezet D2 nyeregváz, az alatta lévő pihe-puha párnázás pedig ergonomikusan formázott habtöltet. Fekete színben készül, kissé szélesebb, mint a fenti „SPORT” modellváltozat, 175×270 mm, és 420 grammot nyom a mérlegen. Leginkább túrázásra, trekking kerékpározásra, napi közlekedésre tervezett.

Ajánlott fogyasztói ár: 4.450 Ft

spyral_nyergek_7A harmadik variáció eme hasonló felépítésű, magas minőségi szintet képviselő nyeregcsaládban a SPYR COMFORT ANATOMIC, amely ú.n. Soft Shell technológiát alkalmaz, a nyereg vázszerkezete a nyomáspontok alatt speciális összetételű, lágyabb alapanyagból készül így csillapítva az út által keltett rezgéseket. Természetesen ez a modellváltozat is hosszanti mélyedéssel lett ellátva, így biztosítva a kényelmet a hosszabb kerékpáros túrák során. Szélessége és tömege majdnem megegyezik az ENDZONE COMFORT modellel, túrázásra, trekking kerékpározásra, napi közlekedésre ajánlott, fekete/bézs színben érhető el.

Ajánlott fogyasztói ár (a még fejlettebb, kényelemfokozó technológia okán): 6.900 Ft

spyral_nyergek_6Városi kerékpárokra szánt a SPYR CITY ANATOMIC, amely ellenállhatatlan bőrszínt kap, így biztosítva stílusos megjelenést a divatos városi kerékpározáshoz. Közeli „rokona” a fenti COMFORT ANATOMIC nyeregnek, az alkalmazott gyártástechnológia és műszaki megoldások azonosak, technikai paraméterei késsé eltérnek, mivel szélessége 195 mm a 170-nel szemben, hossza 290 mm, tömege pedig 468 gramm. Ez utóbbi egyáltalán nem számít soknak az ilyen magas szintű kényelmet és rezgéscsillapítást biztosító modell esetében. Természetesen nemcsak városi kerékpárokon érzi otthon magát a CITY ANATOMIC: túra- vagy trekking kerékpárokon, főleg egy bőrszínű markolattal párosítva ugyancsak telitalálat. Hölgykerékpárosok is minden bizonnyal díjazni fogják a megnövelt szélességet és puhaságot, amely bőséges felületen oszlatja el a nyomást, már-már „fotelérzetet” keltve.

Ajánlott fogyasztói ár: 7.800 Ft

spyral_nyergek_5Ugyancsak „friss portéka” a SPYR TOUR ANATOMIC, amely leginkább a bemutató első modelljével mutat hasonlóságot, lévén egész keskeny kialakítást kap, amely kellő párnázottsággal párosul. A technológia viszont az utóbbi, azaz a többlet rezgéscsillapítást és kényelmet nyújtó nyergek vonaláról érkezik, így poliuretán (zártcellás) párnázást kap, illetve a középső teljes mélységben alkalmazott elősegíti az altáji vérkeringés zavartalanságát. Egész napos túrázásra – főképpen keskenyebb ülőgumó-távolsággal rendelkező kerékpárosok számára – ideális választás, magas minőségi szintet képvisel, a patinás nyereggyártók prémium modelljeit idézi. Tömege 365 gramm, mérete 155×280 mm, színe pedig fekete.

Ajánlott fogyasztói ár: 6.900 Ft

spyral_nyergek_4Végezetül az utolsó variáció a Spyral 2015-ös új nyergeire a SPYR TOWN, amely a másik városi modell szép barna nyeregborítását ötvözi az előbb bemutatott túranyereg méretparamértereivel és egész napos kényelmével. A plusz szolgáltatás az oldalán elhelyezett „koptató”, így a kerékpár letámasztása nem hagy nyomot vagy horzsolást a szépre sikerült borításon. A párnázása viszont az egyszerűbb kivitel, de a rövidebb egyszeri utakhoz bővel elég kényelmes. Ugyancsak a keskenyebb nyergeket kedvelők számára ajánlott.

Ajánlott fogyasztói ár: 5.200 Ft

A Spyral kerékpáros kiegészítők méltán népszerűek a hazai kerékpárosok körében: megbízható, magas minőségi szintet képviselő darabok, amelyek számos kerékpár-kereskedésben beszerezhetők. Már a most bemutatott 2015-ös új nyergek is bőven biztosítanak választási lehetőséget, mind a kerékpározási szokások, mind a nem vagy testalkatok függvényében. Ezeken felül tucatnyi további Spyral nyeregmodell áll rendelkezésre, tehát legyen szó hétvégi családi túráról, napi kerékpáros közlekedésről vagy amatőr versenyzésről, a Spyral nyeregválasztékában biztosan találsz elvárásaidnak megfelelő típust!

További információ a forgalmazó honlapján: http://www.spyral.hu

A nyergekről pedig itt olvashattok.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo