fbpx

Topeak Swing-Up Bike Holder

A Topeak Swing-Up Bike Holder elegáns és tetszetős tárolási megoldást kínál a kerékpár számára, a mindkét irányban elfordítható kampós rögzítésnek köszönhetően az adott falszakaszon akár több bicaj is elhelyezhető.

A Swing-Up Bike Holder esetében az innovatív kerékpáros kiegészítőket kínáló, mind hazánkban, mind világszerte népszerű márka a funkcionalitást helyezi előtérbe, mindezt tetszetős megjelenéssel és praktikus használattal párosítva. Segítségével akár 16 kilót nyomó kerékpár is biztonságosan a falra akasztható, a helykihasználás érdekében pedig a kerékpár 70 fokban elfordítható.

A rögzített helyzetű kampóval vagy konzollal szemben az elforgatás lehetősége helytakarékosságot eredményez, több kerékpár estében a falon elhelyezett bicajok egy iratkatalógushoz hasonlóan “lapozhatók”. A hátsó kerék egy támaszon pihen, amely nemcsak az elfordításban, hanem a fal tisztán tartásában is segít.

 

A Topeak Swing-Up Bike Holder ideális megoldás előszobában, keskeny közlekedő helyiségekben, emellett a műhelyben vagy a garázsban történő tárolás esetében is számos előnnyel kecsegtet. A legtöbb kerékpártípussal kompatibilis, a határt kizárólag a 16 kilós tömegkorlát és a 2,6″-os köpeny jelenti. Így legfeljebb a fatbike és ebike tulajdonosoknak kell egyéb tároló megoldás után nézni.

A Swing-Up Bike Holder felszerelése egyszerű, különös szakértelmet nem igényel. Mindazonáltal célszerű a kerékpár elfordítás utáni elhelyezkedését is figyelembe venni. Használaton kívül a tartókar felhajtható, a kerék beakasztását pedig pozicionáló mélyedés segíti. A szükséges mozdulat egyszerűbb és gyorsabb, mint az egyéb kampós megoldások esetében. A tartókar helyzete a kerék és a gumi méretéhez automatikusan igazodik, így a lehető legbiztosabban “markolja meg” az első kereket.

A szerkezeten érződik a pontos mérnöki munka: a Swing-Up Bike Holder döntő részt fémből készül, pontos működés és tetszetős formatervezés jellemzi. Érdemes ismét megemlíteni, hogy a kerékpár elfordítása korlátozott, így az átlagos szélességű kormányok nem ütköznek a falba, azaz nem hagynak rajta nyomot. Ismét egy példa a gondos, figyelmes tervezői munkára, amely az összes Topeak kerékpáros kiegészítő esetében megfigyelhető.

A most bemutatott eszközt az Ergon Topeak profi csapat “nagymenői” is előszeretettel használják. Tudva levő, hogy a hivatásos kerékpárosok rendszerint számos értékes munkaeszközzel, viszont átlagos méretű élettérrel rendelkeznek. A Swing-Up Bike Holder egyértelműen profi színvonalú kerékpártartó megoldás!

 

Jellemzők:

  • két irányban elfordítható kampós rögzítés
  • 70 fokos elfordíthatóság tetszőleges irányba
  • többféle kerékpártípussal kompatibilis
  • minőségi, pontosan megtervezett konstrukció
  • egyszerű behelyezés és kiemelés
  • hátsó kerék mögött elfordítást elősegítő fém lap
  • 16 kg maximális terhelés és 2,6″-os köpenyszélesség
  • bármilyen helyiségtípusban alkalmazható, a tetszetős megjelenésnek köszönhetően akár a laktérben is

Ajánlott fogyasztói ár: 20 900 Ft.

További információ a gyártó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo