fbpx

Topeak Super Chain Tool láncszerszám

Praktikus, mindig ott lapulhat a mezzsebben...

Praktikus, mindig ott lapulhat a mezzsebben…

A számos nemzetközi díjjal kitüntetett, kiváló úti szerszámairól híres amerikai gyártó egyik “klasszikusát” mutatnánk be, a Topeak Super Chain Tool láncszerszámot. Gondoljuk, nem kell elmagyarázni, hogy egy esetleges láncszakadás esetén milyen nagy problémát képes megoldani egy zsebben paraktikusan hordozható, valóban működőképes láncszerszám.

A zsebszerszámokon található “kiegészítő” láncbontók legfeljebb a bontásban tudnak segíteni, ellenben a Topeak Super Chain Tool tarsolyában a pontos összeszerelés is megvan: a lánc jobb esetben nemcsak átmenetileg lesz rendbehozva! A titok a minőségi alapanyag, a pontos kidolgozás, illetve az ideális formatervezés. A nyomótüske cserélhető, így a szerszám élettartama meghosszabbítható, generációkat kiszolgálhat. Akár otthoni hobbiszerelésre is ideális.

Tartalék láncszegecstartóval, illetve egyéb kerékpárszerelési feladatok nélkülözhetetlen rendes, nyeles imbuszkulcsokkal munkákhoz

Tartalék láncszegecstartóval, illetve egyéb kerékpárszerelési feladatokhoz nélkülözhetetlen, hagyományos, nyeles 4 és 5 mm-es imbuszkulccsal, amely egyben a láncbontó “hajtókarja” is…

Ráadásul még egy láncszerelést segítő kampót is kapunk hozzá, az egyik imbuszkulcs a szerszám hajtókarja...

Ráadásul még egy láncszerelést segítő kampót is kapunk hozzá, az egyik imbuszkulcsvég pedig a szerszám hajtókarja…

Gyári leírás:
Kompakt méretű, kiváló minőségű láncbontó szerszám minden lánctípushoz, beleértve a 10 sebességes rendszereket is. A Cr-Mo acél alapanyag garancia a hosszú élettartamra, illetve precíz működésre. Az integrált lánc kampónak köszönhetően szerelés közben nem kell a láncot tartani, gyorsan, kényelmesen javítható. A behajtó kar egyben egy 5-ös, illetve 6-os méretű imbusz kulcsként is használható.

Legfontosabb tulajdonságai:

  • Súly: 65 g
  • Méret: 7,6 x 4 x 1,9 cm

Javasolt fogyasztói ár: 5.100.- Ft

Hazai forgalmazó: http://www.gepida.hu

Cserélhető nyomótüske

Cserélhető nyomótüske

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo