fbpx

A Thule Wall Hanger fali tartókonzol a svéd szállítórendszer-gyártó legendás minőség iránti elkötelezettségét ülteti át a kerékpár és kiegészítőinek tárolásába. A rendszeres bicajos életmódot folytatóknak többfunkciós, praktikus megoldást biztosít.

A Thule a szállítórendszerek széles skáláját kínálja, neve a piaci szegmensben már-már fogalom. A termékek közt szerepelnek gépjárműre szerelhető tetőcsomagtartók, kerékpártartók, tetőbokszok, síléctartók, hóláncok, vízi sporteszközök tartói és ezek kiegészítői. Habár a Wall Hanger nem a szigorú értelembe vett szállító eszköz, sok hasonlóságot mutat a svéd márkát fémjelző egyéb termékekkel. Felépítése robusztus, erős acélötvözetet alkalmaz, szakszerű tárolója a kerékpár vagy a használaton kívüli Thule szállítórendszerek számára.

Nemcsak kerékpár akasztható a “Hanger” tárolóra…

A Thule Wall Hanger – mivel nem a kereket, hanem a váz felső csövét rögzíti – bármilyen kerékpártípushoz, gumi- és kerékmérethez alkalmazható tartókonzol. Teherbírása 40 kg, így az elektromos kerékpárok számára is ideális. A vázzal érintkező gumírozott felület kíméletes a fényezéssel szemben, hosszú távon sem hagy rajta nyomot. A konzol két ponton támasztja alá a kerékpárt, rendkívül stabil, a kerékpár véletlenszerű elmozdításának esélye igen csekély.

A kerékpár tetszőleges magasságba pozicionálható, így jelentős terület szabadítható fel a tárolóban, a műhelyben vagy a garázsban. Maga a konzol 43,5 cm-re nyúlik ki a fal síkjából, így a kerékpár kereke nem ér a falhoz, nem hagy rajta nyomot. A Thule Wall Hanger használaton kívül felhajtható, ebben az esetben helyigénye minimális, a tárolásra szolgáló terület közlekedésre is használhatóvá válik.

 

A piacon kapható egyéb kerékpártartó konzolokkal vagy a házilag barkácsolt alternatívákkal szemben a Wall Hanger példás mérnöki munka, többfunkciós, erős, stabil, minőségi eszköz. A Thule márkanévben az otthoni tárolás terén is megbízhatunk!

Jellemzők:

  • falra rögzített többfunkciós kerékpártartó konzol
  • helytakarékos tárolás a lakótérben, műhelyben, tárolóban vagy garázsban
  • alkalmas mind a kerékpár, mind a gépjárműre szerelhető szállítóeszközök tárolására
  • egyszerű, gyors felhelyezés és leemelés
  • bármilyen kerékpártípushoz, gumi- és kerékmérethez alkalmazható
  • kíméletes a váz fényezésével szemben
  • a kerekek nem hagynak nyomot a falon
  • minden szükséges szerelék biztosítva

Ajánlott fogyasztói ár: 15 990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo