fbpx

Spiuk BINOMIAL sportszemüveg

Többfunkciós, széles felhasználási körrel rendelkező sportszemüveg a spanyol kerékpáros ruházati termékek és kiegészítők specialistájától. Divatos, tetszetős, latinosan dinamikus formavilág jellemzi a most bemutatott Spiuk BINOMIAL modell, amely számos ízléses színkombinációban elérhető. Ajánljuk országútisoknak és montisoknak, férfiaknak és hölgyeknek, de akár még dioptriás szemüveget viselőknek is!

spiuk_szemcsi_4
spiuk_szemcsi_6A sportszemüveg nemcsak kerékpározás során hasznos: bármilyen szabadtéri tevékenység során védi szemet a káros UV-sugaraktól. Bicajozáshoz érdemes olyan típust választani, amely a szemet körülöleli, alul keret nélküli kialakítású, így biztosítva a maximális periférialátást. A nagyobb lencsével rendelkező típusok jobban védenek a bogaraktól vagy a porszemcséktől, a cserélhető lencsés modellek pedig lehetővé teszik, hogy ne csak „napszemüvegként” használd, hanem mondjuk az erdő mélyén, szürkületben vagy rossz időjárásban is hű társad legyen. Az összes fenti ajánlásnak tökéletesen megfelel a Spiuk BINOMIAL új modellje, amely modern, stílusos, ízzig-vérig mediterrán formatervezése mellett meglepően kedvező árával és sokoldalúságával is csábít.

spiuk_szemcsi_1.A Spiuk BINOMIAL a legmagasabb szintű keret- és lencsetechnológiáját alkalmazza (Grilamid TR90), biztosítja a megfelelő szellőzést, a tapadást fokozó Rubber XT kiegészítő elemeknek köszönhetően a fejen nem csúszkál, az állítható orrtámaszok a kényelemben játszanak szerepet. A kidolgozás minősége a neves spanyol márkához méltó: habár a BINOMIAL az egyik legkedvezőbb árú modell a széles sportszemüveg-kínálatában, erről semmi nem árulkodik. A polikarbonát lencse ütésálló, rendkívül könnyű, UV-szűrése pedig 100%-os. A Spiuk BINOMIAL lencséje cserélhető, ellenálló bevonattal látták el, így nehezen karcolódik, illetve oldószerrel is nyugodtan tisztítható. Lumiris II fényre sötétedő lencsével is kapható, minden BINOMIAL-hoz 2 lencse jár a profi keménytok mellé.

Arcra simuló forma széles védelemmel, igényes, modern tervezéssel – így jellemezhető egy félmondatban a Spiuk BINOMIAL. Továbbá keretébe könnyen illeszthetők dioptriás lencsék, ezzel a Binomial megfelelő választás azon sportolók számára, akik sokoldalúan felhasználható szemüveget keresnek.

Jellemzők:

 • teljesen körülölelő kialakítás
 • kétféle alapanyagból készült szár
 • Grilamid TR90 keret
 • csúszásmentes Rubber XT kiegészítő elemek
 • magas optikai besorolású, minőségi polikarbonát lencsék
 • állítható orrtámasz
 • többféle lencsével és keretszínnel elérhető
 • kiegészíthető gyorsrögzítéses dioptriás lencsével
 • kemény textilborítású tokkal
 • mikroszálas törlőkendővel
 • országúti és MTB kerékpározáshoz egyaránt ajánlott
 • 2 lencse
 • Lumiris lencse mellé egy sötét lencse jár
 • tömeg: 26 g
 • színválaszték: fekete, fekete/fehér, zöld, piros, fekete Lumiris II, fehér Lumiris II
Kiegészíthető dioptriás lencsével is!

Kiegészíthető dioptriás lencsével is!

Ajánlott fogyasztói ár: 12.900 Ft. Lumis II lencsés változat: 17.900 Ft. Spiuk BINOMIAL sportszemüveghez OPTIKAI kiegészítő is kapható – ajánlott fogyasztói ár: 2.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján

spiuk_szemcsi_2Mit kell tudni a Spiukról?

A kizárólag minőségi kerékpáros ruházat és kiegészítők gyártására specializálódott spanyol cég immár 20 éves múltra tekint vissza, több mint 20 országban van jelen, emellett lelkes támogatója a profi és amatőr versenyportnak, illetve az utánpótlás-nevelésnek. A lehető legfejlettebb alapanyagokból a legmodernebb technológiákkal készülnek a kerékpárosok között nagy népszerűségnek örvendő Spiuk termékek: a cipőktől kedve a szemvédelmen keresztül az itt szereplő fejvédőkig. A már említett Tour de France-ba és számos Pro-Tour versenyre is meghívást kapó két francia országúti csapat mellett a montis BH SUNTOUR és MMR Pro Team különítmény viseli előszeretettel a Spiuk termékeket, továbbá a EUSTRAK EUSKADI pályacsapat is a támogatottak közt szerepel. Egyéni versenyzők is versenyeznek a spanyol cég termékeiben, mint például a hölgyek versenyében a londoni olimpiai aranyérmes, világbajnok Julie Bresset, a népszerű veterán Luis Leon Sánchez vagy a többszörös XTERRA- és triatlonbajnok, Eneko Llanos. És a hosszú sor végén ne felejtsük ki hazai triatlonistánkat, Major Józsefet sem!
spiuk_szemcsi_5

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo