fbpx

Specialized Remix női országúti és fitnesz cipő

A Specialized-tól már megszokhattuk, hogy a legszélesebb körben szeretné kiterjeszteni termékeit, így van a Remix cipőjük esetében is, amit kifejezetten hölgyeknek fejlesztettek ki, de nem csak országúti felhasználásra alkalmas, hanem bátran viselhetjük fitnesz teremben vagy akár túráink során is.

specialized_remix_wmnspecialized_remix_wmn
A cipő kinézete sugallja, hogy nem „szabványos” országúti cipőről van szó. Gondoltak azokra a felhasználókra is, akik a kerékpározás örömeit inkább edző, illetve spinning teremben szeretnék eltölteni a szabadban történő országútizás mellett vagy helyett.

A megerősített gumírozott talprész nagyfokú kényelmet és csúszásmentességet biztosít, lehetővé téve a komfortos sétát, járást egy-egy túra során, ha nem éppen a bringán ülünk. Kijelenthetjük, hogy a Remix tényleg sokrétű felhasználásra lett kitalálva, alkalmas országúti, spinning és túra felhasználásra egyaránt.

specialized_remix_wmn

A Remix felső részén találjuk a fűzőket, amivel kellőképpen és egyszerűen rászoríthatjuk a lábunkra a cipőt. A szellőzés is a felső részen biztosított a rugalmas, légáteresztő TPU  anyagnak köszönhetően. Varrások nem találhatók a cipőn, így esélyt sem hagyva arra, hogy azok dörzsöljék vagy nyomják a lábunkat. A Standard Fit technológia pedig lehetővé teszi, hogy az egész nap a legnagyobb kényelem mellett viselhessük a Remix-et.

specialized_remix_wmnspecialized_remix_wmn
A Specialized által kifejlesztett Body Geometry konstrukció is megtalálható a Remix-ben ezzel is a lehető legjobban hozzájárulva a cipő kényelméhez. Ergónomikus lábtámaszok kaptak helyett a talpon és a talpbetéten, melyek növelik a hajtás hatékonyságát és csökkentik a sérülés kockázatát, ami leginkább a csípő, térd és lábfej testrészekre van hatással.

specialized_remix_wmn
A cipő a kétcsavaros SPD-vel és a legtöbb mountain bike/trekking pedálkötés-rendszerrel kompatibilis, bármelyik gyártó termékét használhatjuk hozzá. Ez is azt mutatja, hogy elsősorban nem az elit országúti hölgyeknek készült a Remix, hanem a szabadidejüket kerékpáron eltöltőknek. Ezenkívül a spinning termekben is bátran viselhetjük, azt ott használt pedálokkal is kompatibilis a Specialized női cipője.

specialized_remix_wmn
A Specialized Remix tökéletes választás lehet azok számára, akik szívesen edzenek spinning teremben és országúton egyaránt vagy igénylik azt, hogy kerékpározás közben megállva pár lépésnél többet tehessenek meg a kerékpáros cipőjükben.

Jellemzők:
-Országúti és fitnesz felhasználásra tervezett női cipő
-SPD kompatbilis talp
-Erős gumi talp, melyen bátran sétálhatunk
-Body Geometry kialakítás a maximális kényelemért és a hatékonyságért
-6.0-s merevségi index
-Fűzős rögzítés
-Standard Fit technológia az egész napos kényelem érdekében
-Jól szellőző felsőrész
Tömeg: 275 gramm (fél pár, 39-es méretben)
Választható színek: fekete, rózsaszín

Ajánlott fogyasztói ár: 32 900 Ft
További információk a forgalmazó oldalán.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások