fbpx

Shimano Click’R rendszerű női kerékpáros cipő (SH-CW41)

Nem kell, hogy minden kerékpározás a teljesítményről, a rohanásról szóljon: kedvenc közlekedési eszközünk a kellemes időtöltésre is tökéletesen alkalmas, sokan a kerékpározás ezen az oldalát kedvelik leginkább.

shimano_cw41_4Hajlamosak vagyunk vagy a sportteljesítménnyel vagy a közlekedés során óhatatlan sietséggel azonosítani a kerékpározást: az előző a versenysportot tűzi ki maga elé példaként, az utóbbi a felgyorsult városi civilizáció velejárója. De nem kell mindenhova gyorsan hajtani: a hétvégi kirándulások, munka utáni esti kószálások célja a kikapcsolódás, a napi stressz levezetése, a felfrissülés és új élmények begyűjtése.

shimano_cw41_mainshimano_cw41_3Az ilyen kalandozásokhoz tökéletes társ egy kényelmes kerékpár, és egy ugyancsak komfortot és egyszerű használatot biztosító, illetve gyaloglásra is alkalmas cipő, mint például a mostani bemutatóban szereplő, speciálisan hölgyeknek tervezett, de férfi változatban is elérhető Shimano SH-CW41. Ez a divatos, lezser megjelenésű Shimano cipőmodell a Shimano új Click’R-t pedálkötésrendszerét alkalmazza, amely a hobbikerékpárosok számára teszi elérhetővé az automata pedálkötés előnyeit. Praktikus megoldást kínál a részben kerékpárt hajtó, részben gyaloglók számára: az utóbbi esetben a SH-CW41 utcai sportcipőként viselkedik, a járás természetes folyamatát alig befolyásolja.

shimano_cw41_2Tehát a SH-CW41 valóban a tökéletes automata pedálkötést alkalmazó cipő a bicajos kikapcsolódásokhoz: könnyed használatot biztosít a kerékpáron, illetve a gyaloglás is hasonlóképpen kellemes benne. A titok nyitja, hogy a japán fejlesztők olyan talpat terveztek, amely megfelelően hajlékony a természetes gyalogló mozgáshoz: a talp a sportcipőkben is alkalmazott EVA csillapítást (párnázást) alkalmazza, a stoplifelfogatásnál lévő speciális merevítés pedig a Click’R-rendszerű pedálkerettel karöltve stabil pedálkötést biztosít. A kioldáshoz minimális erő szükséges, így a Click’r rendszerű pedálkötés használata még kezdők számára is biztonságos, intuitív. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Shimano SH-CW41 a Click’R integrált pedálrendszerhez optimalizált, működése az ajánlott Click’R pedálok egyikének használatával lesz csak tökéletes. (Ajánlott pedál: Shimano Click’R PD-T420)

shimano_ct71_6A gyalogláshoz szükséges komfortot a már említett EVA hab mellett a talp megfelelő tapadást biztosító gumitalpa teszi lehetővé. A speciális kialakítású, rugalmas felsőrész és a fűzős rögzítés is hozzá járul az egész napos kényelmes viselethez. Érdemes még kiemelni a SH-CW41 divatos megjelenését is: kétféle színben, “lányos” pink, illetve diszkrétebb, akár mindennapos használatra is alkalmas fekete-kék változatban is elérhető.
[divider scroll_text=”Shimano SH-CW41″]

shimano_cw41_5Jellemzők:

felsőrész

  • finom rugalmas hálószövet
  • klasszikus fűzős rögzítés a kényelmesebb gyaloglás érdekében
  • fűzőzseb a biztonság érdekében
  • kétféle színben: pink és fekete

talpszerkezet

  • kényelmes, ütéselnyelő EVA alapanyag
  • högyek számára speciálisan kifejlesztett saroktámasz
  • felhasználóbarát stoplifelfogatás a lehető legegyszerűbb be- és kilépés érdekében
  • letakarható stoplifelfogatás a többrétű használat érdekében

Ajánlott fogyasztói ár: 25.990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.
shimano_cw41_1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo