fbpx

Scott Wit és Wit-R fejvédő

scott_wit_06A Scott Wit és a Wit-R modell csúcsteljesítményt kínál középkategóriás árfekvésben. A kis tömegnek, a kiváló szellőzésnek és a biztos polikarbonát erősítésnek köszönhetően mindig biztonságos és kényelmes viselet – akár versenyről, akár edzésről van szó. A Wit-R-ben is megtalálható a kiváló MRAS állítórendszer, ami tökéletesen egyénre szabható a nagy kényelem érdekében. Elérhető speciálisan hölgyek számára tervezett változatban Wit Contessa és Wit-R Contessa modellnéven.

A Wit MRAS Fit Systemnek köszönhetően gyorsan és könnyedén, akár egy kézzel is beállítható, kiválóan szellőző, 25-nyílásos fejvédő. Az ütéselnyelő alapanyag EPS hab, ami különleges in-mould technológiával egészül ki, amely ebomlásra nem hajlamos tartós megoldást eredményez. Sokáig élvezhetjük a fejvédő kényelmét és biztonságát!

Az ugyancsak kényelmes, széles pántok természetesen tökéletesen illeszkednek, a csat is egyszerűen, gyorsan állítható tárcsás rendszerű. Napellenzője lecsatolható, megfelelően erős kialakítású. Két méretben kapható a lehető legjobb illeszkedés érdekében. A Wit divatos, strapabíró, tartós darab, mindennapos közlekedéshez, általános MTB használathoz ideális választás.

scott_wit_03
scott_wit_05Jellemzők:

  • In-mold technológiával gyártott belső rész
  • M-R.A.S fit rendszer
  • 25 szellőzőnyílás
  • polikarbonát külső
  • maximális védelem
  • alacsony súly
  • kiváló szellőzés
  • levehető napellenző
  • állítható méret: S (51-55 cm); M (55-59 cm); L (59-61 cm)
  • 250 g tömeg

[divider scroll_text=”Scott Wit és Wit-R”]

Bikestore24.hu ár: 35.800.- Ft

További információ a webshop honlapján

A Wit Contessa modellről

A Wit-R modellről

A Wit-R Contessa modell

scott_wit_01

A Scott márkáról:

A Scott valójában svájci cég, viszont alapítója egy amerikai mérnök, aki 1958-ban megtervezte az első alumínium síbotot. Ezt a forradalminak számító újítást több hasonló mérföldkő követte: ilyen például az 1970-ben bemutatott első motocross szemüveg. 1978-ban a Scott cég európai tulajdonú lett, székhelye azóta is Fribourgban található. Ed Scott ezek után sem áll le innovációival: megalkotta a teljesítmény szempontjából az egyik legfontosabb kiegészítőt a kerékpár történelmében: az időfutamkormányt. 1989-ben Greg Lemond többek között ennek köszönhette Tour de France győzelmét, azóta használata – mezőnyversenyen kívül – egyeduralkodó. Talán kevesen tudják, hogy két évvel később ugyancsak a Scott jegyzi az első teleszkóp rendszerű hátsó felfüggesztést Unishock néven.

scott_wit_04

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo