fbpx

Scott Watu és Watu Contessa fejvédő

A Scott Watu és Watu Contessa felsőkategóriás teljesítményt és tömeget kínál alsó-középkategóriás árfekvésben. A kis tömegnek, a 16-nyílásos szellőzésnek köszönhetően mindig biztonságos és kényelmes viselet – akár amatőr versenyről, akár edzésről vagy általános kerékpáros közlekedésről van szó.

scott_watu_01

A Watu- és Watu Contessában is megtalálható a Scott emblematikus RAS állítórendszere, amivel tökéletesen egyénre szabható a a sisakbeállítás, fokozva ezzel a kényelmet és a biztonságot. A sisak alapanyaga ütéselnyelő EPS hab, ami különleges in-mould technológiával egészül ki egy erős és ellenálló polikarbonát héjjal, amely ebomlásra nem hajlamos tartós megoldást eredményez. Sokáig élvezhetjük a fejvédő kényelmét és biztonságát! Kényelmes, széles, szimmetrikus pántok tökéletesen illeszkednek, a csat is egyszerűen, gyorsan állítható. Napellenzője lecsatolható, megfelelően erős kialakítású. Két méretben kapható a lehető legjobb illeszkedés érdekében. A Watu divatos, strapabíró, tartós darab, mindennapos közlekedéshez, általános MTB használathoz ideális választás. Elérhető speciálisan hölgyek számára tervezett Contessa változatban is.

scott_watu_02

A Watu mindössze 250 grammot nyom a mérlegen, mégis egy teljes értékű In-mold bukósisak kedvezõ áron. Levehetõ sild a mindennapi használathoz vagy hétvégi túrákhoz egyaránt alkalmassá teszi. A kis tömeg, az RAS beállító rendszer és a 16 szellõzõ garantálja, hogy a bukósisak mindig biztosan és kényelmesen a helyén maradjon – akárhova megyünk, akármilyen bringával használjuk. Unisize méretben kapható, amely csökkenti a gyártásköltséget (54-61 cm fejkörmérethez).

scott_watu_03

scott_watu_04Jellemzők:

  • In-mold technológia
  • R.A.S fit rendszer
  • polikarbonát külső
  • 16 db nagyméretű szellőzőnyílás
  • levehető napellenző
  • 250 grammos tömeg
  • többféle színben
  • női modell is kapható

[divider scroll_text=”Scott Watu és Watu Contessa”]

Bikestore24.hu ár: 16.200.- Ft

További információ a webshop honlapján. A Watu Contessa modell pedig itt látható!

scott_watu_06

A Scott márkáról:

A Scott valójában svájci cég, viszont alapítója egy amerikai mérnök, aki 1958-ban megtervezte az első alumínium síbotot. Ezt a forradalminak számító újítást több hasonló mérföldkő követte: ilyen például az 1970-ben bemutatott első motocross szemüveg. 1978-ban a Scott cég európai tulajdonú lett, székhelye azóta is Fribourgban található. Ed Scott ezek után sem áll le innovációival: megalkotta a teljesítmény szempontjából az egyik legfontosabb kiegészítőt a kerékpár történelmében: az időfutamkormányt. 1989-ben Greg Lemond többek között ennek köszönhette Tour de France győzelmét, azóta használata – mezőnyversenyen kívül – egyeduralkodó. Talán kevesen tudják, hogy két évvel később ugyancsak a Scott jegyzi az első teleszkóp rendszerű hátsó felfüggesztést Unishock néven.

scott_watu_05

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo