fbpx

Scott Vanish Evo fejvédő

A legmagasabb szintű kerékpárok és a kiváló bicajos cipő- és ruházati kínálat mellett az amerikai sportszergyártó óriás, a Scott, fejvédők világában is otthonosan mozog . Ezt ékesen bizonyítja Vanish nevű modelljük, amely tömege, illetve érdekes megoldásai révén mind a teljesítmény-centrikus országúti, mind az MTB bicajosok számára vonzó alternatíva. Nem véletlen, hogy Pro-Tour szinten, a világ legnagyobb országúti versenyeiben, kiválóan szereplő Orica Green Edge csapat tagjai is döntő részt ezt a modellt részesítik előnyben, a montis változatot pedig a Scott-Swisspower World Cup cross-country csapat versenyzői használják!

vanish_8

vanish_6A Vanish már 210 g-os tömege miatt is kétségtelenül vonzó választás az elhívatott bicajosok számára: mögötte a ConeHead™ technológia, amely az egyik leghatékonyabb fegyver a súly csökkentése érdekében. Az M.R.A.S. II Fit Systemnek köszönhetően gyorsan és könnyedén, akár egy kézzel is beállítható, illetve nem utolsósorban az egyik legjobban szellőző fejvédő a piacon. Az ütéselnyelő alapanyag EPS hab, ami különleges in-mould technológiával egészül ki: ez lényegében a ConeHead™. A kis tömeg ellenére a Vanish az összes kötelező biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik: a világbajnoki csíkok sem véletlenül vannak rajta!

MTB változatban is, többféle színben, hölgyeknek szánt változatban is elérhető!

MTB változatban is, többféle színben, hölgyeknek szánt változatban is elérhető!

A Vanish montis és országútis verzióban is elérhető, a különbség csak a sildben van, illetve a színekben. Három méretben gyártják, az rugalmas állíthatósággal kiegészítve így a fejformák és méretek döntő részére tökéletesen passzol.

vanish_1

Egy kis történelmi adalék: a Scott valójában svájci cég, viszont alapítója egy amerikai mérnök, aki 1958-ban megtervezte az első alumínium síbotot. Ezt a forradalminak számító újítást több hasonló mérföldkő követte: ilyen például az 1970-ben bemutatott első motocross szemüveg. 1978-ban a Scott cég európai tulajdonú lett, székhelye azóta is Fribourgban található. Ed Scott ezek után sem áll le innovációival: megalkotta a teljesítmény szempontjából az egyik legfontosabb kiegészítőt a kerékpár történelmében: az időfutamkormányt. 1989-ben Greg Lemond többek között ennek köszönhette Tour de France győzelmét, azóta használata – mezőnyversenyen kívül – egyeduralkodó.

vanish_7

Jellemzők:

  • könnyű többféle sűrűségű EPS habszerkezet
  • ConeHead™ speciális in-mould kialakítás
  • PC-héjmegerősítés
  • Micro Rotary Adjustment System, azaz M.R.A.S. II finomállítás
  • kivehető és mosható belső bélés
  • tökéletes szellőzés és hűtőcstornák
  • országúti és MTB változatban
  • három méretben
  • többféle színben
  • akár 210 grammos tömeggel!

[divider scroll_text=”Scott Vanish Evo”]

Bikestore24.hu ár: 45.400.- Ft

További információ a webshop honlapján

[divider scroll_text=”Scott Vanish Evo”]

Scott technológiák, amelyek a Vanishben szerepelnek

Beépített állpántok – Buillt-in front chin straps
Hevederszalag közvetlenül csatlakozik, miközben a külső felületén a sisak biztos rögzítési pontokat kap. Ez a kialakítás csökkenti a csavarodás lehetőségét, tisztább a design és javítja aerodinamikai teljesítményét.

In-Mold technológia
A fúziós folyamat a Microshell és a sisak EPS bélés között a sisak teljesítménye szempontjából előnyös tulajdonságoat biztosít: az eredmény egy ütésálló, könnyebb és jól szellőző sisak .

M.R.A.S Fit System
A Micro Rotary Adjustment Rendszer (M.R.A.S.) páratlan beállítási paramétereket, kényelmet és stabilitást tesz lehetővé. Egy automatikus zárrendszer, kiváló sisakilleszkedéssel.

Conehead ™ technológia
A Conehead ™ a fejlesztési kódneve egy forradalmian új módja annak, ahogy az EPS hab kialakításra kerül. Az új Conehead ™ egy gyűrődő zónát hoz létre a fej körül, hogy felszívja és eloszlassa az ütközési erőket. Két különböző sűrűségű habot alkalmaz.

vanish_2

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo