fbpx

Scott Spunto és Spunto Contessa junior és női fejvédő

A Scott Spunto és Spunto Contessa jelentős űrt tölt be a fejvédők kínálatában, lévén az elérhető modellek között ritka a speciálisan hölgyek számára tervezett sisak, illetve még ritkább az, amelyet a 12-18 éves „nagytini” korosztály fejmérete, -formája és igényei szerint készítenek.

scott_spunto_04

Habár a Spunto junior kerékpáros bukósisak, jellemzőit tekintve semmiben nem marad alul a felnőtt modellekhez képest. Az egyszerűen beállítható RAS Fit rendszer segítségével a bukósisak mindig stabilan a gyermek fején marad, hogy állandó védelmet biztosítson. A teljes In-mold konstrukció, a levehető sild és a hátsó rész extra védelmének köszönhetően a Spunto az első számú választás az utánpótlás számára.

scott_spunto_06

A Scott Spuntóban is megtalálható a Scott saját fejlesztésű RAS állítórendszer, amivel tökéletesen egyénre szabható a a sisakbeállítás, fokozva ezzel a kényelmet és a biztonságot. A sisak alapanyaga ütéselnyelő EPS hab, ami különleges in-mould technológiával egészül ki egy erős és ellenálló polikarbonát héjjal, amely ebomlásra nem hajlamos tartós megoldást eredményez. Sokáig élvezhetjük a fejvédő kényelmét és biztonságát! Kényelmes, széles, szimmetrikus pántok tökéletesen illeszkednek, a csat is egyszerűen, gyorsan állítható. Napellenzője lecsatolható, megfelelően erős kialakítású. Mindennapos közlekedéshez, junior edzésekhez, mindenféle típusú kerékpározáshoz ideális. Elérhető speciálisan hölgyek számára tervezett Contessa változatban is.

scott_spunto_01

scott_spunto_05Jellemzők:

  • junior méretű bukósisak a felnőtt sisakok összes jellemzőjével
  • könnyen állítható mérrt a RAS Fit System segítségével
  • full in-mold szerkezet
  • polikarbonát külső
  • levehető napellenző
  • bogárháló
  • 240 grammos tömeg
  • 50-56 cm fejkörátmérő, ehhez igazított forma
  • többféle színben, tiniknek és hölgyeknek

[divider scroll_text=”Scott Spunto és Spunto Contessa”]

Bikestore24.hu ár: 13.000.- Ft

További információ a webshop honlapján

scott_spunto_02

A Scott márkáról:

A Scott valójában svájci cég, viszont alapítója egy amerikai mérnök, aki 1958-ban megtervezte az első alumínium síbotot. Ezt a forradalminak számító újítást több hasonló mérföldkő követte: ilyen például az 1970-ben bemutatott első motocross szemüveg. 1978-ban a Scott cég európai tulajdonú lett, székhelye azóta is Fribourgban található. Ed Scott ezek után sem áll le innovációival: megalkotta a teljesítmény szempontjából az egyik legfontosabb kiegészítőt a kerékpár történelmében: az időfutamkormányt. 1989-ben Greg Lemond többek között ennek köszönhette Tour de France győzelmét, azóta használata – mezőnyversenyen kívül – egyeduralkodó. Talán kevesen tudják, hogy két évvel később ugyancsak a Scott jegyzi az első teleszkóp rendszerű hátsó felfüggesztést Unishock néven.

scott_spunto_03

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo