fbpx

A Saris Cycle Glide mennyezetre szerelt “több férőhelyes” kerékpártároló, amelyen a bicajok tetszőlegesen mozgathatók, egyenként fel- és leakaszthatók. A mozgatást, átrendezést a görgőkön sikló független kampók és tartósínek biztosítják, ezek helyzete ugyancsak szabadon változtatható.

A két kerék mennyezeti rögzítése révén a kerékpárok a helyiség hasznos teréből nem foglalnak helyet, alatta a megfelelő belmagasság esetében gépjárművel is parkolhatunk. Mivel a kerékpárok fejjel lefele állnak, tisztább oldalukat mutatják felénk, így az általuk okozott kosz is mérsékelt. Habár a rögzítés magasan, a plafon közelben történik, ehhez nem kell a kerékpárt vállnál magasabbra emelni: az ülés és a kormány jellemzően másfél méternél alacsonyabban áll. Mindazonáltal a súlyosabb kerékpárok emelése, pozicionálása némi erőfeszítést és gyakorlatot igényel.

A koncepció zseniális…

A bicikli leparkolásakor a kerekeket egyesével a kampóba beakasztjuk. A görgőkkel ellátott kampók a sínen szabadon mozognak, az ugyancsak sikló síneknek köszönhetően pedig a kerékpárok helyzete is tetszőlegesen variálható. Felrakáskor célszerű váltott irányt alkalmazni, így a kormányok nem érnek össze, az elhelyezés így kompaktosabb. A leemeléshez a sínek átrendezésével csinálunk helyet a kiválasztott gépnek, majd kerekenként kiakasztjuk, és leemeljük. A Saris Cycle Glide különlegessége a szabad mozgatás: ez mind a kerekek, mind a felakasztott kerékpárokra igaz. A megoldás rendezett és biztonságos kerékpártárolást tesz lehetővé, minimális helyigény mellett.

Rendezett, helytakarékos tárolás – jellemzően a garázsban…

A Saris Cycle Glide tartórendszer felszerelése körültekintő tervezést és többletmunkát igényel, ellenben a praktikus használat mindezért bőven kárpótol. A tartó elsődlegesen garázsban történő alkalmazásra készül, a kerékpárokat célszerű a gépjármű motorháza felett elhelyezni, onnan a gördíthető sínekről oldalirányba mozgathatók. A pontos elhelyezést a tér kialakítása és a közlekedő útvonalak is befolyásolhatják. Emellett a Cycle Glide műhelyben, illetve a lakás kieső tereiben is elhelyezhető, bár közvetlenül alatta a közlekedés nehézkes lesz.

 

A görgők teszik lehetővé az egyszerű és praktikus kezelést…

A méretes garázzsal rendelkező kerékpár-tulajdonosok számára a Saris Cycle Glide minden igényt kielégít. A nem csekély anyagi áldozat és a felszereléssel kapcsolatos időráfordítás fejében a család összes bicaja szakszerűen, biztonságosan parkolható, tárolható. Kezelése praktikus, a kerékpárok pillanatok alatt leparkolhatók vagy menetkésszé tehetők.

Jellemzők:

  • mennyezetre szerelt innovatív tároló több kerékpár számára
  • szabad mozgatás és átrendezés
  • görgőkön sikló független kampók és tartósínek
  • egy oldalról történő beakasztás kerekenként
  • a kerékpárok helyzete és szöge könnyedén változtatható
  • rendezett és biztonságos kerékpártárolás
  • minimális helyigény
  • luxus szintű tárolási megoldás

Ajánlott fogyasztói ár: 88 600 Ft.

További információ a gyártó honlapján.

Mennyezeti perspektíva

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo