fbpx

Bár a modellnév arra utal, a PRO Bike Rack nem kerékpárállvány, hanem egy falra rögzített, első kereket tartó konzol. Ebben a “műfajban” viszont etalon!

A PRO a Shimano által létrehozott – a kerékpáros kiegészítők gyártására szakosodott – “házi márka”. A Bike Rack kerékpártartó is az anyavállalt minőség és a magas technikai színvonal iránti elkötelezettségét veszi alapul. A falra rögzített keréktartó konzol jól bevált megoldás a kerékpár tárolására: a bicaj függőlegesen a falra merőlegesen áll, tetszőleges magasságban, rendszerint a talajtól 30-50 cm-re. Értékes helyet szabadít fel, ellenben a beakasztáshoz a kerékpárt nem kell túl magasra emelni. A kampó jól megtervezett, a mögötte lévő fém lap nemcsak a fal tisztaságát óvja, hanem a stabil helyzetet is biztosítja.

A Bike Rack minőségi termék, messze túlmutat a barkácsáruházakban kapható “mezei” kampós megoldásokon. Az erős fémszerkezet szinterezett műanyag felületkezelést kapott, így kíméletesen “bánik” a felnivel. Praktikus, nem túl drága eszköz. A bicajt nem kell többé a falhoz támasztani, így kevesebb a kosz és a véletlen feldőlés esélye is kizárt. A fel- és leemelés nem igényel túl sok energiát, egyszerű, begyakorolható rutinmozdulat.

A PRO Bike Rack a legtöbb kerék- és gumimérettel kompatibilis, legyen szó országúti kerékpárról, mountain bike-ról vagy városi közlekedésre “befogott” bicajról. A konzol elhelyezhető mind a lakásban, a műhelyben, a közös tárolóban vagy a garázsban. Több kerékpár egymás mellé parkolható, a rögzítés magasságának variálásával további értékes hely takarítható meg. A Shimano hírnévhez méltó színvonalú PRO Bike Rack a kerékpár tárolásának egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módja.

Jellemzők:

  • falra rögzített keréktartó konzol
  • helytakarékos kerékpártárolás
  • egyszerű beakasztás
  • védi a falat a koszolódástól
  • többféle kerék- és gumimérettel kompatibilis
  • laktérben, tárolóban, műhelyben és garázsban egyaránt alkalmazható
  • minden szükséges szerelék biztosítva

Ajánlott fogyasztói ár: 4 600 Ft.

További információ a gyártó honlapján. Keresd a Lánchálózat boltokban!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások