fbpx

O’Neal Fury RL DH bukósisak

Szeretnél egy kultikus márkától fantasztikus technikai tartalommal és dizájnnal készített felszerelést elfogadható áron? Az O’Neil kínálatban 100%, hogy ezt mind megtalálod! A ‘Fidlock’ mágneses csatrendszer egyedülálló és praktikus megoldás, a Fury tömege 1000 gramm alatt van, minden elképzelhető tanúsítvánnyal rendelkezik, kényelmes…

oneil_fury_8
A Fury árán valójában csak másolatokat kapsz, itt egy „fullos” darab egy legendás gyártótól! Cserélhető, mosható kényelmes belső szivacsozás, a már említett pofonegyszerű „miért nem én találtam fel?” mágneses csat, amit karakteres külső grafika tesz egyedivé. Ezt a bukót nagyon meg lehet szeretni!

Jim O’Neil a Los Angeles melletti San Fernando Valley-ben cseperedett fel, és már tinédzserként rajongott a motorkerékpározás és versenyzés iránt. 1962-ben, középiskolásként tuningolja Triumph motorját, fokozatosan átalakítva terephasználatra. Több speciális alkatrészt fejleszt e célra, és a versenysportolók közül egyre többen vásárolnak tőle ezekből. Egy tehetősebb barátja lát fantáziát a tevékenységben, és együtt létrehozva a mai O’Neil céget. Természetesen a motoros bukósisakok is hamar felkerültek az O’Neil kínálatba.

oneil_fury_6

A kerékpározásba az Azonic márka 1989-es létrehozásával vágott bele O’Neal. A legendás amerikai alkatrész és kiegészítő specialista cég a mountain bike őskorának egyik meghatározó alakja, termékei a mai napig kaphatóak. Emellett maga az O’Neal márka paletta is felvett néhány extrém kerékpározásra kifejlesztett sisak, kesztyű és protektort modellt kínálatába, amelyek ugyanolyan magas technikai szinten készülnek, mint az etalonnak számító motorverseny-ruházat. Meglepő módon az árszint – a konkurensekhez képest – barátinak mondható, így az O’Neal felszereléssel most tényleg fantasztikus dizájnt és történelmi múltat megjelenítő szerkóba bújhatsz!

oneil_fury_4

Jellemzők:

  • kiváló minőségű ABS alapanyag
  • rendkívül nagy látótér
  • kivehető és mosható szivacsozás
  • már 950g-tól
  • izzadságelvezető szivacs
  • állítható sild
  • FIDLOCK mágneses csat
  • CE EN1078 MTB bukósisak tanúsítvány

[divider scroll_text=”O’Neal Fury”]

Bikestore24.hu ár: 32.500.- Ft

További információ a forgalmazó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo