fbpx

O’NEAL 712 „Dizzy” extrémsport bukósisak

oneal_712_3Az amerikai kultmárkától első rangú technikai tartalommal és dizájnnal készített felszerelések kaphatók meglepően szerény áron. A nemrég bemutatott Fury DH-specifikus modell után itt egy másik klasszikus, amely már a motorport irányába is kacsintgat: a gyártó extrém kerékpározás mellett motokrosszra, enduro motorozásra és quadra is ajánlja. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy maximális biztonság megnyugtató érzésével ereszkedhetsz az ösvényeken, illetve ha a motorsport sem idegen tőled, akkor többfunkciós sisakot kapsz fantasztikus O’Neil dizájnnal.

Az O’Neal 712 egy könnyű héjszerkezetű enduro/cross sisak a legendás gyártótól! Cserélhető, mosható kényelmes belső szivacsozás, tökéletes szellőzés és hűtés , dupla D gyűrűs csat , illetve állítható magasságú sild jellemzi, amit a karakteres külső grafika tesz egyedivé. Ezt a bukót nagyon meg lehet szeretni!

oneal_712_4

Jim O’Neil a Los Angeles melletti San Fernando Valley-ben cseperedett fel, és már tinédzserként rajongott a motorkerékpározás és versenyzés iránt. 1962-ben, középiskolásként tuningolja Triumph motorját, fokozatosan átalakítva terephasználatra. Több speciális alkatrészt fejleszt e célra, és a versenysportolók közül egyre többen vásárolnak tőle ezekből. Egy tehetősebb barátja lát fantáziát a tevékenységben, és együtt létrehozva a mai O’Neil céget. Természetesen a motoros bukósisakok is hamar felkerültek az O’Neil kínálatba.

A kerékpározásba az Azonic márka 1989-es létrehozásával vágott bele O’Neal. A legendás amerikai alkatrész és kiegészítő specialista cég a mountain bike őskorának egyik meghatározó alakja, termékei a mai napig kaphatóak. Emellett maga az O’Neal márka paletta is felvett néhány extrém kerékpározásra kifejlesztett sisak, kesztyű és protektort modellt kínálatába, amelyek ugyanolyan magas technikai szinten készülnek, mint az etalonnak számító motorverseny-ruházat. Meglepő módon az árszint – a konkurensekhez képest – barátinak mondható, így az O’Neal felszereléssel most tényleg fantasztikus dizájnt és történelmi múltat megjelenítő szerkóba bújhatsz!

Jellemzők:

  • könnyű héjszerkezetű enduro/cross sisak
  • polikarbonát héj
  • 13 szellőző és a túlméretezett EPS csatorna a jobb légáramlásért
  • kivehető és mosható belső bélés
  • tökéletes szellőzés és hűtés
  • dupla D gyűrűs csat
  • állítható magasságú sild
  • ECE 22-05 tanúsítvány
  • 1.500 grammos tömeg

[divider scroll_text=”O’NEAL 712 „Dizzy””]

Bikestore24.hu ár: 48.700.- Ft

További információ a webshop honlapján

oneal_712_2

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo