fbpx

NORTHWAVE X-cellent High téli kamásli

Az egész éveben bringázók számára a hűvös időjárás beköszönte újabb kihívást jelent. A végtagok különösen érzékenyek az optimálisnál hidegebb levegőre, amit a menetszél csak fokoz. A kellemes közérzet, a biztonságos közlekedés vagy testedzés érdekében célszerű beszerezni egy a kerékpáros cipőre húzható kamáslit, de nem mindegy, hogy milyet: ideális esetben az nemcsak szél- és vízálló, hanem egyúttal biztosítja a belül keletkezett nedvesség elvezetését is. A Northwave által alkalmazott magas szintű technológia biztosítja, hogy az X-cellent High eme tulajdonságokkal maradéktalanul rendelkezik. A világ egyik legnevesebb kerékpáros ruházatot és kiegészítőket gyártó cégében igazán megbízhatunk: az olasz tervezők pontosan tudják, hogy milyen a tökéletes kerékpáros öltözet!

northwave_kamasli_1A NORTHWAVE X-cellent High teljesen szél- és vízálló, a leghidegebb időben is melegérzetet és kiváló mikroklímát biztosít. Könnyű, lélegző, de meleg, teljesen szigetelt NW X-Lite membrános felsőrész, BioMap kialakítás jellemzi. Továbbá a regapróbb részletetkre is figyeltek a tervezők: magasított, komfortos a bokarész, ergonomikus záródást kap, a rüsztön pedig speciális, bordázott betét javítja a láb mozgathatóságát. Végig cipzáras hátsó rész, fényvisszaverő betétekkel, tépőzáras rögzítésű, gumis talprész, gumierősítésű orr- és sarokkiképzés egészíti ki a technikai lajstromot. A hab a tortán, hogy a saroknál kis hurok segíti a felhúzást.

Ez a kiváló bélelt téli kamásli rendkívül fejlett technikai megoldásokat alkalmaz. Az XLite® membrán háromrétegű szerkezet, amely kifejezetten a víz- és szélállóságra lett kifejlesztve, mindemellett biztosítva a belül képződött nedvesség elvezetését, így megakadályozva a befülledést. northwave_kamasli_2A kamásli anyagában szőtt poliészterre innovatív módon egy rendkívül vékony poliuretán réteg kerül, amely biztosítja a vízhatlanságot, a tökéletes illeszkedés érdekében mindemellett kellő rugalmasággal rendelkezik. A varrások kritikusak a vízhatlanság biztosításához, így a Northwave ezeket a helyeket egy vízzáró szalaggal egészíti ki. A BioMap szabás több év anatómiai vizsgálat eredményeképpen született. A hátsó fényvisszaverő nyomat pedig a biztonság fokozásáért felel.

 

Jellemzők:

  • Northwave XLite® membrán alapanyag
  • gumitalp
  • Northwave camlock vízzáró húzós cipzár
  • tépőzáras rögzítés a boka- és talprészen
  • saroknál és cipőorrnál megerősített
  • ergonomikus szabás
  • vastag, bolyhos szintetikus bélés
  • hátsó fényvisszaverő nyomat
  • felhúzást segítő hátsó hurok

Ajánlott fogyasztói ár: 11.980 Ft

További információ a forgalmazó honlapján
northwave_kamasli_4

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo