fbpx

Northwave Venus nadrágszoknya

Jó hírem van: a kerékpározás szempontjából legszebb évszak küszöbén állunk, a meleg nyári napokra pedig érdemes beszerezni egy-két stílusos bicajos ruhadarabot. A hölgy kerékpárosok szeme egész biztosan megcsillan egy „kisszoknya” megjelenésű, de alatta hagyományos betétes “alsónacival” rendelkező ruhadarab láttán, főleg ha azt a kiváló kerékpáros ruházati kollekcióiról méltán híres olasz Northwave dizájnerei álmodták meg. A Venus nadrágszoknyában nemcsak kellemes és praktikus a kerékpározás, hanem kétségtelenül csinos – férfi szemmel mondhatni szexi – viselet!

northwave_venus_5
Ha a Northwave új termékkel rukkol elő, a rengeteg fejlett technológiai megoldás mellett borítékolható az egyedi, karakteres megjelenés, illetve a kényelmes, praktikus használat. A Venus nadrágszoknya alapanyagában alkalmazott Carezza Soft Microsense elnevezésű, könnyű, rugalmas, puha, mikroszálas, technikai anyag kényelmes, egyben tartós és ellenálló viselet. A Venus nadrágszoknya tehát a midennapos kerékpáros közlekedésben is megállja helyét, a hajtást nem akadályozza, továbbá egy zivatar után nedvesen sem válik átlátszóvá.

northwave_venus_2A magas technikai színvonal az ideális szabású mikroszálas szoknyaanyag alkalmazásával még nem merül ki: az alatta lévő nadrágrészben anatómiailag formázott, antibakteriális, lélegző SRW–12 női betét kap helyet – az egyik legfejlettebb kialakítás, amelyet hölgyek számára valaha terveztek. A Northwave pedig tényleg ért az ilyesmihez: kérdezném, melyik kerékpáros ruhagyártó mondhatja el magáról, hogy már az 1990-es években világ és olimpiai bajnok női kerékpárost szponzorált!?

És mitől különleges a Venusban alkalmazott “alsónadrág”? – kérdezhetnénk. A SRW-12 betétet speciálisan 1-3 óráig tartó bicajozáshoz, és hozzávetőleg 60 kg-os testsúlyhoz tervezete az olasz márka. Nem túl vastag (átlag 10 mm), tehát kerékpárról leszállva is kényelemben érezhetjük magunkat benne, mindazonáltal megfelelően csillapítja az út rezgéseit. A formáját tekintve a legérzékenyebb területeken szélesebb – ott az anyagvastagság is nagyobb, illetve rugalmas, tehát követi a nadrág alapanyagának mozgását. Ez utóbbi nemcsak hajtás közben nyújt fokozott kényelmet, hanem például gyalogláskor vagy leüléskor is. A bőrfelületet pedig egyáltalán nem dörzsöli. Most már talán érthető, hogy a betéttervezés egy külön tudomány, amely a Northwave-nek a kisujjában van!

A szoknya alatt lévő nadrágrészben anatómiailag formázott, antibakteriális, lélegző SRW–12 női betét kap helyet.

A szoknya alatt lévő nadrágrészben anatómiailag formázott, antibakteriális, lélegző SRW–12 női betét kap helyet.

Mint a bemutatóból látható, a Venus nem egy elhamarkodott “a mi női ruházati kollekciónkban is legyen egy szoknya” tervezéssel készült darab. Átgondolt alapanyag-választás és szabás jellemzi, illetve a benne alkalmazott betéttechnika maximális funkcionalitást és kényelmet biztosít, mindemellett nagyon csinos, elegáns, akár mindennapos kerékpározáshoz is passzoló viselet.

Jellemzők:

  • stílusos nadrágszoknya
  • Carezza Soft Microsense mikroszálas, technikai anyag
  • könnyű, rugalmas és puha, a hajtást nem akadályozza
  • kivehető, betétes alsónadrág
  • anatómiailag formázott, antibakteriális, lélegző, SRW–12 női betét
  • szín: fekete/fehér
  • méretválaszték: XS–XL

Ajánlott fogyasztói ár: 17.990 Ft

További információ a forgalmazó honlapján
northwave_venus_4

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo